Αρχική / ----SLIDER / Τα γκρίζα μαλλιά είναι must -Το παράδειγμα της Sarah Harris….


Τα γκρίζα μαλλιά είναι must -Το παράδειγμα της Sarah Harris….

Μας έχει συνηθίσει σε πολλά και διαφορετικά hairlooks, όμως σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της -σε Ιnstagram Story-, η Khloe Kardashian έκανε εμφάνιση με γκρίζα μαλλιά. Συγκεκριμένα η ίδια είχε τα μαλλιά της κοντό καρέ, σε χρώμα γκρι, σχεδόν λευκό θα έλεγε κανείς.
Η Khloe Kardashian είναι μία ακόμη απόδειξη ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι stylish και ταιριάζουν στη γυναίκα, αρκεί η ίδια να μπορεί να υποστηρίξει αυτό το look.

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι η Sarah Harris, της οποίας τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν το βασικό statement, σε κάθε της εμφάνιση.

Από τη χρονιά που η φυσική ομορφιά έγινε το top beauty trend, τα γκρίζα μαλλιά έπαψαν να αποτελούν ταμπού. Γυναίκες διαφόρων ηλικιών σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους και κάποιες αρνήθηκαν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και άφησαν τα μαλλιά τους φυσικά.
Άλλες τα έβαψαν γκρι για να κρύψουν τις λευκές ρίζες και να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο hairlook.

 

Είναι μία τάση που ολοένα και αυξάνεται στις προτιμήσεις των γυναικών και πραγματικά μας αρέσει πολύ και την προτείνουμε σε εκείνες που τολμούν και θέλουν το απόλυτο natural look!

Δεν είναι όμως μόνο οι επώνυμες που υιοθετούν την τάση. Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται την φυσική τους εξέλιξη και μεγαλώνουν όμορφα, όπως ακριβώς το επιθυμούν οι ίδιες.Check Also

Θέλω τη ζωή μου πίσω…..

Κι έτσι, άνοιξε η εστίαση, άνοιξαν τα καλοκαιρινά σινεμά, όχι όλα μα τα περισσότερα, άρχισαν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *