Gps Garmin Προσφορές
Αρχική / ----SLIDER / Προσβολές και ζώδια! Μάθε πώς αντιδρούν……..


Προσβολές και ζώδια! Μάθε πώς αντιδρούν……..

Τα ζώδια έχουν γενικά τα καλά και τα κακά τους. Τις όμορφες στιγμές και τις άσχημές τους. Προκάλεσες άθελα σου κάποια αδικία που δεν ήθελες; Μείωσες λεκτικά ένα άτομο; Μάθε πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε πιθανές προσβολές, για να ξέρεις τι να… περιμένεις! Διάβασε στα ζώδια και προσβολές πως αντιδρούν και τι να κάνεις για να τα αντιμετωπίσεις.
Διάβασε πως αντιδρούν τα 12 ζώδια σε μια λεκτική ή φραστική προσβολή:

 

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι οξύθυμος, έχει εντάσεις και γενικά… πολλά νευράκια. Χαρακτηριστικό της εκρηκτικής προσωπικότητας του. Οπότε, καταλαβαίνεις τι σε περιμένει, αν του φερθείς άσχημα. Ένας εξαντλητικός αγώνας, που θα σε κουράσει πολύ. Μέχρι να ζητήσεις συγγνώμη. Να καταλάβεις το λάθος σου. Θα σε συγχωρέσει, αλλά θα το κρατήσει μέσα του αυτό. Θα έχει πάντα μια καχυποψία απέναντί σου και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πραγματικά, ένας Ταύρος έχει μεγάλη υπομονή και επιμονή και δέχεται τα χτυπήματα που του γίνονται με μια πρωτοφανή αντοχή. Ακόμα και τις αδικίες. Δεν έχει έξαλλου και πολύ χρόνο ελεύθερο να ασχοληθεί με αυτά. Σε ανύποπτη στιγμή όμως, μέσα του θα ξυπνήσει ο… ταύρος με τα κέρατα και τότε θα περάσετε σε ένα αγώνα ταυρομαχίας, που ο νικητής φυσικά έχει ήδη κριθεί.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Δίδυμο δεν ξέρεις πότε νιώθει ότι κάτι τον πείραξε και πότε όχι. Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του και δύσκολα καταλαβαίνεις ότι είπες κάτι, που τον έκανε να θυμώσει. Το τρελό είναι ότι αν δεν το δείξει εκείνη την ώρα, θα το θυμηθεί μετά από… 100 χρόνια και θα σου το χτυπήσει. Έτσι, ξαφνικά και αναπάντεχα θα σου απαντήσει, με σκοπό να σε πικάρει…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ευαίσθητος Καρκίνος, έχει την τάση να πληγώνει τον εαυτό του από μονός του και να μαυρίζει την καρδούλα του με καταστάσεις, που πραγματικά δεν έχουν κανένα νόημα. Αν τον προσβάλλεις ή τον πληγώσεις εσύ όμως, η απάντηση του θα είναι να… περνάς από διπλά του σαν να είσαι αόρατος. Δεν θα υπάρχεις πια για έναν Καρκίνο!
ΛΕΩΝ
Γενικά είναι μάλλον εγωκεντρικός ο Λέοντας, προτιμά να ασχοληθεί μόνο με τον εαυτό του και να μην χάνει χρόνο στις επιθέσεις που του γίνονται. Αν όμως φτάσει στο… αμήν, τότε θα μπεις στην διαδικασία να σου απαντήσει κατάλληλα. Βγάζει νύχια, δόντια, και όποιο άλλο μέσο διαθέτει. Δεν θα αντέξεις και θα ζητήσεις συγγνώμη, για να ξεφύγεις από τα χεριά του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος έχει την δική του τεχνική να αντιμετωπίζει τα άτομα που τον αδίκησαν και πλήγωσαν την καρδιά του. Θα το ψάξει πολύ το θέμα. Αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τους «εχθρούς» του. Αν φτάσει στο αμήν όμως, τότε ξέρει να αντεπιτίθεται και να απαντά με μεγάλη ευκολία σε κάθε πιθανή προσβολή.

 

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός θα ζυγίσει τις καταστάσεις, θα προσπαθήσει να βρει δικαιολογίες που δέχθηκε μια επίθεση ή μια αδικία, σε σημείο εξαντλητικό για τον ίδιο. Θα πληγωθεί πολύ, ωστόσο δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν, ακόμα και με κάποιον που τον πλήγωσε βαθιά. Με μια ώριμη κουβέντα και διπλωματία, θα προσπαθήσει να βρει λύσεις, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός δεν θα παραιτηθεί εύκολα από τον αγώνα κατά της αδικίας που θα γίνει στο πρόσωπο του. Πρέπει να έχεις μεγάλη αντοχή και ατσάλινα νευρά να αντέξεις τον πόλεμο που θα σου κηρύξει… Είναι το ζώδιο που θα εκδικηθεί, δεν θα ξεχάσει εύκολα και θα το φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρει το δίκιο του. Να κερδίσει αυτός. Όχι εσύ, ποτέ!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το ζώδιο έχει φτιάξει γύρω από τον εαυτό του ένα προστατευτικό τείχος και ό,τι και αν του κάνεις, ότι και αν του πεις προσπαθώντας να θίξεις την προσωπικότητά του, ο κόπος σου θα είναι μάταιος. Θα έχεις αντίπαλο μόνο τον εαυτό σου. Δείχνει πως δεν τον ενοχλεί τίποτα, όμως τα κρατάει όλα μέσα του και σε ανύποπτη στιγμή, δεν θα τον ξαναδείς ποτέ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μεγάλη αγάπη του Αιγόκερου, είναι ο… εαυτός του, που τον προστατεύει με κάθε τρόπο. Αν νιώσει αδικημένος ή πληγωμένος, κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν τον νοιάζει το τίμημα. Αν τολμήσεις να… του μπεις στο ρουθούνι, τότε να ξέρεις ότι δεν την γλυτώνεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά ο Υδροχόος προσπαθεί πάντα να κρατάει αποστάσεις από διάφορες καταστάσεις, ακόμα και από τη σχέση του, γιατί δεν θέλει να πληγωθεί. Προτιμά να ζει την στιγμή έντονα, τα αλλά τα αφήνει να κυλήσουν ήρεμα. Αν νιώσει αδικημένος ή προδομένος, δεν θα το πει αμέσως, όμως θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να απαντήσει με ιδιαίτερα έξυπνο και καυστικό τρόπο.

 

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς, αν νιώσει ότι τον πλήγωσες, δεν πρόκειται να το κρύψει… Αντίθετα, δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, με την γκρίνια, τα παράπονα και τα δάκρυά του! Κάθε μέρα θα σου ρίχνει ευθύνες, ακόμα και για μήνες. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Στο τέλος θα αναγκαστείς να ζητήσεις συγγνώμη. Φταις-δεν φταις.Check Also

Επτά τρόποι για να θυμάστε τα πάντα….

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Consciousness and Cognition, ένα από τα καλύτερα πράγματα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *