Αρχική / ----------SLIDER / Συγκλόνισε ο Καπουτζίδης για το bullying – «Ήμουν ένα παιδί διαφορετικό»


Συγκλόνισε ο Καπουτζίδης για το bullying – «Ήμουν ένα παιδί διαφορετικό»

Ένα τραγούδι που ερμήνευσε ένα νεαρό αγόρι στην σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στάθηκε η αφορμή για να περάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης το δικό του μήνυμα για το bullying. Ο Γιώργος Θωμόπουλος τραγούδησε ένα δικό του ραπ τραγούδι και οι στίχοι άγγιξαν τον Έλληνα δημιουργό.Ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ήρθε η ώρα να κάνει την κριτική του τα είπε «έξω από τα δόντια» για το κοινωνικό φαινόμενο το εκφοβισμού. Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ένα «διαφορετικό παιδί», ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητά του δεν άφησε κανέναν να του κάνει bullying.
Τόνισε ότι οι γονείς των μπούληδων θα έπρεπε να ντρέπονται που τα παιδιά τους έχουν αυτή τη συμπεριφορά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι φορτισμένος γιατί θεωρώ ότι είναι μια μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Λοιπόν, εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό που, ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Είχα μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν μπόρεσε να μου ασκήσει κάποιος bullying».
Ο Γιώργος Θωμόπουλος πέρασε τελικά στον ημιτελικό αφού ο Γιώργος Καπουτζίδης πάτησε το Golden Buzzer δίνοντάς του το εισιτήριο.

Check Also

Χρόνιος πόνος στο στομάχι στα παιδιά: Ποια είναι η πιο κοινή αιτία;

 Είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπεύσει την πιο κοινή αιτία μακροχρόνιου κοιλιακού πόνου σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *