Αρχική / ----------SLIDER / Συ είπας! «Σε καμία περίπτωση δεν θα είστε πρότυπο ρε»…..


Συ είπας! «Σε καμία περίπτωση δεν θα είστε πρότυπο ρε»…..

Απορίας άξιον. Μεγάλη νίκη του Αχιλλέα Μπέου δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών για τον Δήμο του Βόλου.

Ηθικόν Δίδαγμα.
Βγαίνεις σε μια άδεια πλατεία και ωρύεσαι εναντίων όλων, προπηλακίζεις, κατηγορείς ως ομοφοβικός συναδέλφους και «επιπλέεις» με μεγάλο ποσοστό;
Βολιώτες … περαστικά σας!Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς στην Εισαγγελία Βόλου αναφορικά με τα όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, λίγο μετά την επανεκλογή του, αναφέροντας ότι θα πρέπει να ερευνηθεί “αν ήταν πρόσφορη να προκαλέσει διακρίσεις, μίσος και βία κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, και συγκεκριμένα σε βάρος των ομοφυλόφιλων”.

Στην παραγγελία αναφέρονται τα εξής:“Παρακαλούμε, εν όψει της δήλωσης του Δημάρχου Βόλου, που έλαβε χώρα χθές σε live μετάδοση από τα περισσότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με το εξής περιεχόμενο: «Δηλαδή κύριε Κασελάκη θα μεγαλώνουμε κορίτσια για να παράγουμε πούστηδες; Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα του; Αφήστε με μόνο μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα είστε πρότυπο ρε», να ερευνήσετε τυχόν διάπραξη της αξιόποινης πράξης του άρθρου 1 παρ.1 του ν. 4285/2014.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js