Αρχική / ----------SLIDER / Sunday Live: Το νέο show με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά έρχεται! Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;


Sunday Live: Το νέο show με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά έρχεται! Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Το πιο διαδραστικό, fun, οικογενειακό, παιχνιδιάρικο show έρχεται για να αλλάξει τις Κυριακές μας! Πρεμιέρα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά αυτόν τον Φεβρουάριο στην Κυριακάτικη prime time ζώνη, με μία τηλεοπτική πρόταση και ένα δυνατό δίδυμο που θα κάνουν την Κυριακή, την πιο fun ημέρα της εβδομάδας!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα “variety” πολυεπίπεδο πρόγραμμα, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση. Γρήγορο, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γεμάτο παιχνίδια, πλούσια δώρα, εκπλήξεις, φάρσες, και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Το show,αποτελείται από πολλές, διαφορετικές ενότητες. Οι παρουσιαστές θα παίζουν, θα βρίσκονται εντός και εκτός πλατό και δε θα αφήσουν καλεσμένους, celebrities, guests, κοινό και τηλεθεατές σε ησυχία, με αμέτρητα και απολαυστικά challenges. Ακόμη… Θα δούμε πώς «ο μικρός Νίκος και η μικρή Ζέτα», με τον αυθόρμητο τρόπο τους θα φέρνουν σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της εκπομπής… Εν δράσει σε κάθε live και η Τζένη Μελιτά.

Με μία φράση, στο Sunday Live καλεσμένοι, κοινό αλλά και τηλεθεατές γίνονται ένα! Ο καθένας, μπορεί να αιφνιδιαστεί κατά τη διάρκεια του show, να κληθεί να παίξει ρόλους και παιχνίδια εντός και εκτός πλατό, διεκδικώντας πολλά δώρα!

Οι πρώτοι καλεσμένοι είναι έτοιμοι; H απάντηση την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο 1ο live, όπου σε ρόλους έκπληξη θα απολαύσουμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καίτη Γαρμπή, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαυρίδη. Μαζί μας και ο θίασος του Grease.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js