Αρχική / ----------SLIDER / Στο αστυνομικό τμήμα πέρασε το βράδυ ο Απόστολος Γκλέτσος: Καταγγελίες σε βάρος του για ξυλοδαρμό!


Στο αστυνομικό τμήμα πέρασε το βράδυ ο Απόστολος Γκλέτσος: Καταγγελίες σε βάρος του για ξυλοδαρμό!

Ο Δήμαρχος της περιοχής και πρωταγωνιστής της σειράς Το τατουάζ λίγο πριν είχε παίξει… ξύλο με τον Αντιπεριφεριάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Κυρίτση ο οποίος καταγγέλλει ότι τον γρονθοκόπησε, του έριξε κουτουλιές και κλωτσιές.
Όλα αυτά συνέβησαν χθες το βράδυ στον χορό της Agroinvest, που έγινε στον «Τσαμαντάνη» στον Καραβόμυλο σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Όπως κατέθεσε αργότερα ο Αντιπεριφερειάρχης ο Δήμαρχος τον πλησίασε και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι» και εκείνος τον ακολούθησε.
Και μόλις έγινε αυτό, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Κυρίτση, ο Γκλέτσος άρχισε να τον βρίζει αλλά και να τον χτυπά. Ο Αντιπεριφερειάρχης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου.
Με τη σειρά του ο Γκλέτσος κατέθεσε μήνυση. Και οι δύο εμπλεκόμενοι παρέμειναν στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά γύρω στις 1,00 τα ξημερώματα, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Φυσικά, η όλη υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *