Αρχική / ----------SLIDER / Στη Στοά Αρσακείου θα ανοίξει το πρώτο food hall της Αθήνας….


Στη Στοά Αρσακείου θα ανοίξει το πρώτο food hall της Αθήνας….

Μέσα στο 2024 θα ανοίξει το πρώτο food hall της Αθήνας, στη Στοά Αρσακείου που νοικιάστηκε για 35 χρόνια από την εταιρεία Legendary Foods.

 

Το πρώτο food hall της Αθήνας θα ανοίξει μέσα στο 2024 στη Στοά Αρσακείου, όπου ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου.
Η ανακατασκευή θα χωριστεί σε δύο φάσεις, με την πρώτη να αφορά την ανακαίνιση του χώρου, και τη δεύτερη την διαμόρφωση των επιμέρους καταστημάτων που θα στεγάζονται στον νέο χώρο γαστρονομίας.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του food hall και των επιχειρήσεων που θα στεγαστούν εκεί.Για την κατασκευή του food hall, η εταιρεία Legendary Foods, συμφερόντων της εφοπλιστικής οικογένειας Οικονόμου, μίσθωσε έπειτα από διεθνή διαγωνισμό το 2019 μίσθωσε τους χώρους του Αρσακείου Μεγάρου από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για 35 χρόνια.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει νοικιάσει τα 10.000 τετραγωνικά μέτρα από τα συνολικά 25.000 τ.μ. που είναι όλο το κτίριο, κατέχοντας όλους τους ισόγειους χώρους, οι οποίοι περιλαμβάνουν τη Στοά Βιβλίου, τη Στοά Ορφέως και το Αίθριο του Αρσακείου επί των οδών Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πεσμαζόγλου και Αρσάκη.
Το Αρσάκειο Μέγαρο στεγάζει από το 1984 το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο συνεχίζει να κατέχει τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, ενώ τρίτος μισθωτής είναι το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. 

 

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *