Αρχική / ----------SLIDER / Σκότωσα την Λίντα…. «Δεν με αναγνωρίζω πλέον!»


Σκότωσα την Λίντα…. «Δεν με αναγνωρίζω πλέον!»

«Δεν με αναγνωρίζω πλέον!»: Σε άσχημη κατάσταση η Λίντα Εβαντζελίστα, παραμορφώθηκε από τις πλαστικές

Αν και η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν ένα από τα διασημότερα πρόσωπα στον κόσμο, που είχε μεσουρανήσει στις παγκόσμιες πασαρέλες, πλέον η εικόνα της από τις πλαστικές επεμβάσεις έχει αλλάξει.
Η Λίντα Εβαντζελίστα αν και διέθετε ένα υπέροχο πρόσωπο, ήθελε το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να επισκέπτεται συχνά-πυκνά τον πλαστικό χειρουργό, κάτι που της στοίχισε τόσο σε θέμα χρημάτων όσο και στην εικόνα της. «Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι για το ποια είμαι. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο αυτόν τον πόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια στο περιοδικό People.
Όπως αναφέρει, οι επεμβάσεις που έκανε είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της, ενώ κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί 50 εκατ. δολάρια από τους γιατρούς.

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα.
«Το λίπος είναι σκληρό σε κάποια σημεία, μου έχει κάνει εξογκώματα, τα οποία όταν ακουμπάνε σε κάποιο ύφασμα και δημιουργείται τριβή, ματώνω. Δεν μπορώ πλέον, ούτε να σηκώσω ψηλά χέρια μου, με πονάνε. Δεν κοιτάζομαι πλέον, στον καθρέφτη. Αυτό που βλέπω δεν είμαι εγώ», δήλωσε το πρώην μοντέλο.
«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα τίποτα. Γιατί να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα στους εαυτούς μας; Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γεράσω. Αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου πλέον. Όχι μόνο εμφανισιακά. Όλη αυτή η ιστορία με άλλαξε σαν άνθρωπο. Νιώθω λες και η Λίντα πέθανε, την σκότωσα», κατέληξε.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js