Αρχική / ----------SLIDER / Πρίγκιπας Κάρολος.Η αστυνομία ξεκινά έρευνα για το ίδρυμά του μετά τις καταγγελίες για τις δωρεές με ανταλλάγματα…..


Πρίγκιπας Κάρολος.Η αστυνομία ξεκινά έρευνα για το ίδρυμά του μετά τις καταγγελίες για τις δωρεές με ανταλλάγματα…..

Υπόσχονταν βρετανική υπηκοότητα και τιμητικούς τίτλους.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα Καρόλου τίθεται υπό έρευνα από την μητροπολιτική αστυνομία προκειμένου να εξεταστούν οι καταγγελίες περί δωρεών με ανταλλάγματα εκ μέρους στενού συνεργάτη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της χώρας, ειδικοί ερευνητές έχουν ξεκινήσει την έρευνα αμέσως μετά τις καταγγελίες πως έγιναν δωρεές από Σαουδάραβα επιχειρηματία ενώ του είχαν υποσχεθεί τιμητικούς τίτλους και βρετανική υπηκοότητα.
Το φιλανθρωπικό ίδρυμα συνεργάζεται με τις αρχές για να βρεθεί εάν οι καταγγελίες είναι αληθείς και σε αυτή την περίπτωση ποιος είναι υπεύθυνος, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη. Σύμφωνα με την Scotland Yard η έρευνα ξεκίνησε με ένα γράμμα του Σεπτεμβρίου του 2021 “που οδήγησε σε άρθρο στα media που υπονοούσε ότι έγιναν δωρεές για να εξασφαλιστούν τίτλοι και υπηκοότητα από έναν Σαουδάραβα υπήκοο” τονίζοντας ότι “οι αστυνομικοί συνεργάζονται με το ίδρυμα σε μια ανεξάρτητη έρευνα για τις πρακτικές δωρεών του”.
Εκπρόσωποι του πρίγκιπα Καρόλου έχουν δηλώσει ότι ο διάδοχος του θρόνου “δεν είχε καμιά γνώση για την προσφορά τίτλων και υπηκοότητας μετά από δωρεά στα ιδρύματά του”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άνθρωπος πίσω από τις παράνομες δωρεές είναι ο Michael Fawcett, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Καρόλου που υπήρξε και βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος μετά τις καταγγελίες παραιτήθηκε από τη θέση του CEO του ιδρύματος.
Πηγή: bazaarCheck Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *