Αρχική / ----------SLIDER / Σε αυτή την χώρα, μόνο η ώρα ..πάει μπροστά


Σε αυτή την χώρα, μόνο η ώρα ..πάει μπροστά

 

Η ΙΖ’ Εφορία (στην Δαμάρεως στο Παγκράτι) συγκεντρώνει το Δικαστικό και το Ελεγκτικό τμήμα των περιοχών Παγκρατίου, Βύρωνα, Καισαριανής, Ιλισίων και Ζωγράφου. Σ’ αυτή την πενταόροφη εφορία τα ασανσέρ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ εδώ και τέσσερις μήνες.
Σε μια «ευρωπαϊκή χώρα» μια δημόσια υπηρεσία που την επισκέπτονται καθημερινά υπερήλικες και άρρωστοι άνθρωποι, τα ασανσέρ δεν λειτουργούν γιατί όπως μας είπαν οι ευγενέστατοι υπάλληλοι δεν έχουν λεφτά να τα φτιάξουν. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χαρτιά που απαιτεί η κάθε υπόθεση που σε φέρνει στην εφορία, πρέπει να υπογραφούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους του πέμπτου ορόφου, του τετάρτου, του δευτέρου, του ισογείου και ξανά στον τέταρτο ή πέμπτο για τις τελικές υπογραφές. ΔΟΥ-2

Έτσι, τα περήφανα γηρατειά, που βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που δουλέψανε χρόνια γι αυτή τη χώρα, κάνουν τη «γυμναστική τους» ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες κύριε υπουργέ μου που ετοιμάζεστε για την … ανάπτυξη. Ποιο Nomadas ποια realityπεριπέτεια, εδώ σε θέλω μάστορα….

Σ’ αυτή τη χώρα, μόνον η ώρα πάει μπροστά κ. Τσακαλώτο γιατί αν εσείς μπορείτε να ανεβοκατεβαίνετε με το δισάκι σας στον ώμο τα σκαλάκια, οι γονείς σας δεν μπορούνε.

Check Also

Είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολόγιου: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *