Αρχική / ----------SLIDER / Σάλος με τις ανήλικες κούκλες του σεξ για παιδόφιλους….


Σάλος με τις ανήλικες κούκλες του σεξ για παιδόφιλους….

Οι συγκεκριμένες κούκλες είναι κατασκευασμένες ως ακριβείς απομιμήσεις μικρών κοριτσιών ηλικίας το πολύ έως 5 ετών.
Σάλο έχει προκαλέσει η δημιουργία «άρρωστων» παιχνιδιών, που υποτίθεται πως έχουν ως στόχο να σταματήσουν τους παιδεραστές από το να αποπλανούν μικρά παιδιά.Μια γιαπωνέζικη εταιρεία, αποφάσισε να δημιουργήσει ανήλικες κούκλες του σεξ, για να εκτονώνονται οι παιδόφιλοι και να μειωθούν οι επιθέσεις τους σε παιδιά.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εκφράσει την αηδία τους για τις κούκλες αυτές, καταδικάζοντας όσους τις αγοράζουν ως άρρωστους και ανατριχιαστικούς.Σε συνέντευξή του στο The Atlantic, ο Shin Takagi, ιδρυτής της ιαπωνικής εταιρείας Trottla, η οποία κατασκευάζει τις κούκλες, ισχυρίζεται ότι εμποδίζουν τους παιδεραστές από το να ενεργούν παρορμητικά και τους βοηθούν να εκφράσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά».

«Πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάποιος τα φετίχ του. Με αυτό που κάνω βοηθάω ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει να ζεις, αν πρέπει να σκοτώνεις την επιθυμία σου» δήλωσε ο ίδιος.

Οι συγκεκριμένες κούκλες είναι κατασκευασμένες ως ακριβής απομίμηση μικρών κοριτσιών ηλικίας το πολύ έως 5 ετών.

Αν και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο είναι έντονες, ο κατασκευαστής επιμένει ότι οι κούκλες του σώζουν τα παιδιά από τη σεξουαλική κακοποίηση, καθώς καμία θεραπεία για την καταπολέμηση της παιδοφιλίας δεν μπορεί να καταπολεμήσει την παρεκτροπή.
Πηγή : the toc

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js