Αρχική / ----SLIDER / Ralfh & Russo – Άνοιξι- Καλοκαίρι 2019….


Ralfh & Russo – Άνοιξι- Καλοκαίρι 2019….

Η γεμάτη ζωντάνια και χρώματα συλλογή του 2019, είναι μια γιορτή της θηλυκότητας της Λατινικής Αμερικής και αφιέρωμα στην κομψή κληρονομιά της La Doña, της αγαπημένης Maria Felix, τολμηρή με αισθησιασμό και το πνεύμα της μόδας πέρα από το φόβο.

Εξεληγμένη η συλλογή, είναι μια πλούσια σάμπα a la Mexicana της δεκαετίας του εξήντα. Pop χρώματα, φούντες, η παραγκωνισμένη τούλι pom-pom fringed φούστα και ευρυματικά καπέλα, παιχνιδιάρικα και ταυτόχρονα γοητευτικά θυμίζουν την απαράμιλλη αίγλη που απεικονίζεται από τον Felix και τα αστέρια της Χρυσής Εποχής του Κινηματογράφου του Χόλιγουντ.Τα κεντήματα είναι ερπετά, που παίρνουν τη μορφή σπειροειδών φιδιών και κροκοδείλων, αντί για το διάσημο τρελό μαντήλι του Φέλιξ, ενώ οι γραφικές «ποπ» διακοσμητικές καρδιές και οι μπανάνες κοσμούν τα μπουκέτα σε αφιέρωμα στις κινηματογραφικές εικόνες Carmen Miranda και Josephine Baker.

Τα προσαρμοσμένα κοστούμια σαφάρι επανασχηματίζονται σε ροζ και πράσινο κόμμι φυσαλίδων, που χαρακτηρίζονται παράλληλα με γυμναστήρια γυμναστικής που είναι τοποθετημένα δίπλα σε σιφόν και δομημένο διπλό duchesse, διακοσμημένα με παραδοσιακά γαλλικά κεντήματα.
Απολαύστε και προσαρμόστε τα υπέροχα χρώματα στον δικό σας τύπο…

Check Also

Όχι μόνο ευχές μέσω Facebook για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου….

“Αν κρατούσες 11 τριαντάφυλλα μπροστά σε ένα καθρέπτη θα έβλεπες τα 12 ομορφότερα πράγματα στον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *