Αρχική / ----------SLIDER / Προετοιμάζοντας ένα Επιτυχημένο Πρώτο Ραντεβού: 3 Πράγματα που πρέπει να έχεις Φροντίσει…


Προετοιμάζοντας ένα Επιτυχημένο Πρώτο Ραντεβού: 3 Πράγματα που πρέπει να έχεις Φροντίσει…

Το φλερτ είναι μια συναισθηματική και ψυχολογική διαδικασία. Στο καλό και επιτυχημένο πρώτο ραντεβού όμως, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η λογική. Και πιο συγκεκριμένα, η επιμελής και άρτια προετοιμασία.

Μπορεί να το ‘χεις με την κουβέντα και μπορεί να ξέρεις πως να την κάνεις να ενδιαφερθεί ερωτικά. Αν όμως το πλάνο που έκανες για το ραντεβού σας, δείχνει πρόχειρο και της τελευταίας στιγμής, τότε ζημιώνεις αρκετά τις πιθανότητες σου με αυτήν την κοπέλα.Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα σε αντιμετωπίσουν καλή τη πίστει. Πολλές μάλιστα μπορεί να ψάχνουν και για λόγους να σου αφαιρέσουν πόντους, απλά και μόνο γιατί μπορεί να βγαίνουν και με άλλους και να θέλουν να μικρύνουν το εύρος των πιθανών επιλογών τους, ώστε να αποφασίσουν ευκολότερα με ποιον θα καταλήξουν.

Μην αφήνεις λοιπόν την έλλειψη προετοιμασίας να χαλάσει ένα, κατά τα άλλα, καλό και επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

 

Και όταν λέω προετοιμασία δεν εννοώ να διαλέξεις τα κατάλληλα ρούχα ή κούρεμα. Αυτά είναι στοιχεία της εικόνας σου που πρέπει να φροντίζεις έτσι κι αλλιώς.

Μιλάω για το γενικότερο πλάνο που θα κάνεις. Το ποιο μαγαζί θα διαλέξεις για να βγείτε, τι δραστηριότητες θα κάνετε, πως μετακινηθείτε και αν όλα πάνε καλά, πως θα καταλήξετε σπίτι σου.

Γιατί αν μη τι άλλο αν η ευκαιρία παρουσιαστεί, δε θες να είσαι μια ώρα μακριά από το σπίτι σου εξαρτημένος από ένα δρομολόγιο λεωφορείου που περνάει κάθε μιάμιση ώρα.Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού, 5 Εμπόδια που σαμποτάρουν την Κοινωνική σου Ζωή, Προετοιμάζοντας ένα Επιτυχημένο Ραντεβού: 3 Πράγματα που πρέπει να έχεις Φροντίσει
#1 Η Τοποθεσία παίζει σημαίνοντα ρόλο στο επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το λέμε συνέχεια σε όλα τα άρθρα μας σχετικά με ραντεβού πως το να σχεδιάσεις το ραντεβού είναι δική σου δουλειά. Εσύ ηγείσαι σε αυτή τη φάση.

Και το πρώτο πράγματα για το οποίο καλείσαι να αποφασίσεις είναι η τοποθεσία. Το που θα βγείτε.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό; Γιατί να μη τη συναντήσεις οπουδήποτε και απλά να σκεφτείς το που θα πάτε αφού βρεθείτε;

Ο πρώτος λόγος είναι πως κάθε γυναίκα ενοχλείται από την έλλειψη οργάνωσης στα ραντεβού και είναι εύθηνη σου να της δείξεις πως επένδυσες λίγα λεπτά απ’ το χρόνο σου να σκεφτείς για το ραντεβού.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως θες να έχεις τον έλεγχο στα σημεία που μπορείς να ελέγξεις. Ένα καλοσχεδιασμένο και επιτυχημένο πρώτο ραντεβού, σου δίνει πόντους και δημιουργεί μια καλή εντύπωση για εσένα.

Εννοείται δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Δε θες να τη βγάλεις σε κάποιο χλιδάτο και πολυτελές μέρος για να την εντυπωσιάσεις γιατί κάτι τέτοιο εύκολα βγαίνει ως υπερπροσπάθεια.

#2 Και ο τρόπος μετακίνησης το ίδιο

Το πως θα πας και ιδιαίτερα το πως θα πάει η κοπέλα στο σημείο του ραντεβού, είναι κάτι που επίσης πρέπει να έχεις σκεφτεί από πριν.

Σε γενικές γραμμές ο κανόνας για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού, είναι πως όσο πιο εύκολο και απλό της το κάνεις να έρθει, τόσο πιο εύκολα θα βρεθείτε και τόσο πιο καλά θα πάει.

Θες οι τοποθεσίες και τα μαγαζιά που επιλέγεις να είναι εύκολα προσβάσιμα με μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι μακριά από το σημείο συνάντησης.

Επίσης αν βγείτε βράδυ για ποτό, φρόντισε να δείξεις ότι έχεις τον έλεγχο και ότι δε θα πιεις πολύ ή αν πιεις, ότι δε θα οδηγήσεις. Αυτό θα βοηθήσει τη γυναίκα να σε δει ως άνδρα υπεύθυνο και να σε εμπιστευτεί ευκολότερα αργότερα.

Επίσης, ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού έχει αρκετές πιθανότητες να καταλήξει σπίτι σου. Σε αυτή την περίπτωση η μεταφορά δεν πρέπει να είναι πολύπλοκη, ούτε χρονοβόρα.

Γιατί όσο πιο δύσκολο είναι και όσο πιο πολύ ώρα κάνετε να πάτε, τόσο πιο εύκολα μπορεί να κάνει κοιλιά η ατμόσφαιρα μεταξύ σας και η κοπέλα να αλλάξει γνώμη.

Το κλειδί εδώ είναι να μοιάζουν όλα εύκολα και προετοιμασμένα. Έτσι θα της δώσεις την εντύπωση πως το να βγεις ραντεβού με κάποια δεν σου είναι κάτι σπάνιο και άρα έχεις γυναίκες και επιλογές στη ζωή σου.
#3 Από το ραντεβού στο σπίτι σου

Αν η χημεία και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι η κατάλληλη, είναι εύκολο ένα τέλειο και επιτυχημένο πρώτο ραντεβού να καταλήξει σπίτι σου. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει και εσύ να φέρεσαι σαν το σεξ και γενικά η σεξουαλική κλιμάκωση στο ραντεβού να είναι πάντα μια πιθανότητα για εσένα.

Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είσαι υπερβολικά επιθετικός και να πιέσεις την κοπέλα προς αυτή την κατεύθυνση, σημαίνει όμως πως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την περίπτωση που και εκείνη θέλει.

Χρειάζεται λοιπόν να έχεις από πριν φροντίσει για προφυλακτικά και εννοώ να έχεις αρκετά προφυλακτικά και όχι απλά ένα. Να έχεις φροντίσει το μέρος στο οποίο θα βρεθείτε να είναι καθαρό. Και φυσικά να έχεις φροντίσει να έχεις αρκετό χρόνο διαθέσιμο.

Το σεξ είναι μια μεγάλη απόφαση για μια γυναίκα. Ειδικά όταν είναι με κάποιον που δεν γνωρίζει αρκετό καιρό.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, δείχνοντας της πως είσαι προετοιμασμένος και πως έχεις σκεφτεί τις λεπτομέρειες του ραντεβού τη βοηθάς να σε εμπιστευτεί περισσότερο. Συν του ότι πιο εύκολα θα πάει με κάποιον που δείχνει πως έχει εμπειρία και πως τα ραντεβού με γυναίκες είναι κομμάτι της ζωής του.Τίποτα δεν ξενερώνει μια γυναίκα περισσότερο από το να πιστέψει πως ο άνδρας με τον οποίο έχει βγει, είναι σεξουαλικά άπειρος και έχει να βγει ραντεβού από το λύκειο.

Το να της δώσεις την αίσθηση πως εκτιμάς τον χρόνο της και πως φρόντισες να σκεφτείς πως να περάσετε καλά και οι δύο, της λέει πολλά για εσένα και την προσωπικότητα σου και τη βοηθά να σε εκτιμήσει περισσότερο.

Και να θυμάσαι. Όπως σου είπα, κάποιες κοπέλες θα φερθούν πιο ψυχρά γιατί ασυνείδητα αναζητούν λόγους να σου αφαιρέσουν πόντους. Απλά και μόνο για να μειώσουν το εύρος των επιλογών που έχουν και να αποφασίσουν πιο εύκολα με ποιον θα καταλήξουν.

Για αυτό λοιπόν στο ραντεβού παίξε έξυπνα και πήγαινε με πλάνο και προετοιμασία.

 

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js