Gps Garmin Προσφορές
Αρχική / ----SLIDER / Πρέπει να πω στη φίλη μου ότι ο σύζυγός της την απατά;
Portrait of two middle age women sitting at office park while on coffee break. Businesswomen relaxing while drinking coffee and chatting with each other.


Πρέπει να πω στη φίλη μου ότι ο σύζυγός της την απατά;

Ο καλύτερος φίλος του συζύγου μου απατά τη γυναίκα του. Ο σύζυγός μου δεν συμφωνεί με αυτό, αλλά πιστεύει ότι δεν είναι δουλειά του να ανακατευτεί στην υπόθεση. Είμαι πολύ κοντά με τη γυναίκα του και πραγματικά πιστεύω ότι θα ήθελε να ξέρει. Σκέφτομαι να της αποκαλύψω την αλήθεια, αλλά αναρωτιέμαι μήπως δεν αφορά ούτε εμένα το ζήτημα. Τι να κάνω;

Η ειδικός και σύμβουλος σχέσεων Jenna Birch γράφει στο purewow.comΠρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, και είναι λογικό να πιστεύετε ότι οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να μάθουν την αλήθεια. Για του λόγου το αληθές, ίσως ήδη το γνωρίζει, απλά δεν έχει όλα τα στοιχεία για να στηρίξει τις υποψίες της.

Μιλήστε στο σύζυγό σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμπεριλάβετε τον σύζυγό σας στο σχέδιό σας, επειδή το βασικότερο όλων είναι ο σεβασμός στο πρόσωπό του. Αλλά να είστε ξεκάθαρες και να του πείτε ότι αν δεν πείσει τον φίλο του να ομολογήσει την αλήθεια στη γυναίκα του, θα το κάνετε εσείς. Το ιδανικό σενάριο είναι ότι ο σύζυγός σας θα πείσει τον φίλο του. Εξάλλου, οι φίλοι είναι αυτοί που μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

 

Αλλά αν ο σύζυγός σας εξακολουθεί να μην λαμβάνει μέτρα, τότε είναι καιρός να μιλήσετε με τη φίλη σας. (Βαθιές ανάσες!)Αρχικά, κανονίστε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Επιλέξτε ένα δημόσιο αλλά ήσυχο μέρος. Στη συνέχεια, πείτε της τι ξέρετε και πώς το γνωρίζετε. Δώστε της ορισμένες λεπτομέρειες για όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τον σύντροφό της – όπως τι έκανε πραγματικά εκείνο το σαββατοκύριακο πριν από δύο μήνες στο επαγγελματικό ταξίδι.

Διατηρήστε την ανωνυμία σας

Απαντήστε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχει. Δώστε την ειλικρινή συμβουλή σας αν το ζητήσει αλλά αποφύγετε να αποκαλύψετε το όνομα της ερωμένης, εκτός αν γνωρίζει το άτομο και χρειάζεται να δημιουργήσει απόσταση. Και όσον αφορά την ανωνυμία σας, μπορείτε να ζητήσετε ήρεμα και άμεσα να μην πει στον σύζυγο για τη συνάντησή σας.

Αλλά ας μιλήσουμε για την αντίδρασή της. Υπάρχει πάντοτε μια πιθανότητα να συγκρουστεί μαζί σας, από το θυμό ή την άρνηση. Βγείτε από την κατάσταση αμέσως, αλλά αφήστε τη να γνωρίζει ότι είστε εκεί για εκείνη όταν σας χρειαστεί. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μην είναι συγκλονισμένη ούτε θυμωμένη. Εξάλλου, κάθε γάμος είναι διαφορετικός και δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Όπως και να έχει, σας αξίζουν συγχαρητήρια για το θάρρος σας! Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τις άλλες γυναίκες, και ο χρυσός κανόνας εξακολουθεί να ισχύει: Αν θέλατε να ξέρετε ότι ο δικός σας σύζυγος σας απάτησε και ξέρετε αυτή τη φίλη αρκετά καλά για να πιστέψετε ότι θα αισθανόταν το ίδιο, τότε συμπεριφερθείτε αναλόγως. Αξίζει αυτόν τον σεβασμό!

Check Also

Ο Ανδρέας Φουστάνος για την 34χρονη Ιωάννα – «Ό,τι εικόνα είχε πρέπει να την ξεχάσει»

“Τον καταστρέφεις τον άνθρωπο αυτόν, όταν του ρίξεις ένα χημικό επάνω του”, λέει ο Ανδρέας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *