Αρχική / ----------SLIDER / Πρέπει να φτιάξουμε στήλη για προσωπικές συμβουλές;


Πρέπει να φτιάξουμε στήλη για προσωπικές συμβουλές;

Αγαπητό site genous – thilikoy, σε παρακολουθώ, σου βάζω τακτικά like και σήμερα που χρειάζομαι τη συμβουλή σου αποφάσισα να σου γράψω παρ’ όλο που δεν έχεις στήλη για προσωπικές συμβουλές.

Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά.
Βλέπω όλα τα κλασσικά σημάδια….
Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω μου το κλείνουν. Άρχισε να βγαίνει έξω συχνά πυκνά και όταν τη ρωτάω : που πας, μου απαντάει: για φαγητό με τα κορίτσια από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις.
Σε τα μας τώρα;Όταν επιστρέφει, έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή την φέρνει κάποιος μα, πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.
Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων, είναι αγένεια και έλλειψη εμπιστοσύνης… Σε τα μας τώρα;Μέχρι τώρα δεν τις μίλησα ποτέ ανοιχτά για τις υποψίες μου. Ίσως βαθιά μέσα μου, να μην θέλω να μάθω την αλήθεια!
Αποφάσισα όμως να το ελέγξω!
Σήμερα λοιπόν που είχε ραντεβού «με τα κορίτσια», υπολόγισα περίπου την ώρα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου που το είχα παρκάρει στο προηγούμενο στενό, για να δω γυρνάει με ταξί ή κάποιος την φέρνει;Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιάς ρόδας.
Γι αυτό θέλω τη συμβουλή σου. Να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω κάποιο αντισκωριακό σπρέι από τα αξεσουάρ αυτοκινήτων και να το φτιάξω μόνος μου;

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js