Αρχική / ----------SLIDER / Πρεμιέρα για το «The Wall» – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;


Πρεμιέρα για το «The Wall» – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια τo «The Wall» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στα Odeon Starcity, τον κόσμο και εκπροσώπους των media σε μία αποκλειστική προβολή του 1ου επεισοδίου του gameshow που ήρθε στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει ζωές.
Δεκάδες τηλεθεατές κατέφθασαν στο σινεμά και μαζί με δημοσιογράφους, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς και συντελεστές της εκπομπής, παρακολούθησαν με αγωνία το 1ο επεισόδιο, ένα επεισόδιο με ένταση και πολλή συγκίνηση!

Μετά την προβολή, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Γρηγόρη, να μάθουν περισσότερα για το νέο παιχνίδι και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το 1ο επεισόδιο:
Στο πρώτο επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τους δύο παίκτες, Ρένα Μάρκου και Ανδρέα Γρυλλιονάκη, ένα ζευγάρι που κρύβει μία πολύ συγκινητική ιστορία…

Η γνωριμία τους ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Η Ρένα είναι 45 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας και έχει 2 παιδιά από τον προηγούμενό της γάμο. Ο Ανδρέας είναι 42 ετών, δημόσιος υπάλληλος. Θέλουν πολύ να αποκτήσουν παιδιά και επειδή δεν μπορούν, ήρθαν στο «The Wall» με στόχο να διεκδικήσουν το έπαθλο, ώστε να καταφέρουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι!

Check Also

Είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολόγιου: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *