Αρχική / ----------SLIDER / Πράγματα που πληγώνουν τους άντρες!


Πράγματα που πληγώνουν τους άντρες!

Οι γυναίκες πιστεύουν  πως οι άντρες δεν πληγώνονται εύκολα και είναι σκληροί. Λάθος! Οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά. Απλά θέλουν να δείχνουν σκληροί  και ότι δεν τους αγγίζει τίποτα παρόλο που αυτό είναι ένα μύθος. Ναι λοιπόν οι άντρες πληγώνονται μπορεί όχι τόσο εύκολα όσο μια γυναίκα αλλά δεν είναι πάντα αυτά τα σκληρά ανδράκια που το παίζουν. Αγαπούν και πληγώνονται ακριβώς όπως και οι γυναίκες, ασχέτως αν δε το δείχνουν ή δε το λένε. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια πράγματα που αν επιχειρήσετε να τους πείτε ή κάνετε, δύσκολα θα το ξεπεράσουνε. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητος είναι ο κάθε άντρας και κατά πόσο σοβαρά παίρνει αυτά τα πράγματα..
Αν  κακολογήσεις έναν άνδρα δημοσίως.
Κανένας άνθρωπος δε θέλει να επικρίνεται δημόσια, ειδικά από μια γυναίκα. Μπορεί να είναι ρατσιστικό αλλά γνωρίζετε το πόσο μας υποτιμούν οι άνδρες.
Προσοχή κακομοίρες μου τι θα πείτε!
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές πως θα μιλήσετε για την μητέρα του , μην του την θίξετε. Ο εγωισμός των αντρών δεν αντέχει τέτοια πράγματα  παίρνει αμέσως «φωτιά».
Αν αδιαφορείτε τελείως για το χόμπι του και του το δείχνετε.
Δεν είναι και ότι το καλύτερο να μην τον υποστηρίζει η κοπέλα του, σε κάτι που «τρελαίνεται» να κάνει.
Σε περίπτωσή που εσείς  δεν ψάχνετε αγόρι ή καμιά σοβαρή σχέση και το πείτε κατάμουτρα σ έναν άντρα που  ενώ είναι απόλυτα τσιμπημένος μαζί σας .
Τότε θα «σπάσει» το κεφάλι του μόνο και μόνο για να μάθει το γιατί.., γιατί να τον αγνοείτε;
Αν του πείτε στα ίσια  ότι είναι ένας δειλός και τον προσβάλλετε γενικά με «σκληρά» λόγια που ήδη πίστευε για τον εαυτό του.
Θα πονέσει πολύ και ειδικά αν μπορείτε να υποστηρίξετε αυτά τα λόγια με βάσιμες πληροφορίες . Η αλήθεια είναι πάντα πικρή και πονάει πολύ.
Πώς θα του ραγίσετε την καρδία.
Αν τον εκμεταλλευτείτε με κάποιο τρόπο ή αν καταλάβει πως τον έχετε μόνο για συμφέρον .Όπως για παράδειγμα αν του πάρετε την περιουσία  και φύγετε, ή τον έχετε μόνο για να σας  κάνει χάρες, να σας  πληρώνει το νοίκι κ.ά. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει σίγουρα προδομένος. Η καρδούλα του θα γίνει κομμάτια.
Η σύγκριση τους σπάει τα νεύρα!
Αν τον συγκρίνετε συνεχώς με τον αδερφό του, ή τον καλύτερο του φίλο ή κάποιον με τον οποίο έχει κάποιο κόμπλεξ και τον θεωρεί καλύτερο του. Αν δεν έχει κάποιο κόμπλεξ, σίγουρα θα του δημιουργήσετε ένα και θα πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά καλός για σας  όσο οι άλλοι.
Χωρισμός !
Αν τον χωρίσετε χωρίς κανέναν ιδιαίτερο ή σημαντικό λόγο, απλά επειδή ξύπνησες ένα πρωί και είπες «βαρέθηκα». Κάτι πολύ άσχημο γιατί όταν δεν δίνετε ούτε μία εξήγηση στον άλλον για το λόγο που τον χωρίζετε, του μπαίνουν πολλά στο μυαλό και αρχίζει να «τρελαίνεται».
Το κορυφαίο είναι η απάτη.
Αν απατήσετε έναν άντρα  είναι το χειρότερο που μπορείτε να του κάνετε διότι είναι κάτι που δεν μπορείτε να συζητήσετε ούτε να ξεχάσει, αλλά και να συγχωρέσει εύκολα. Είναι, επίσης, η μεγαλύτερη προδοσία που θα μπορούσατε να  δώσετε σ έναν άνδρα και θα πληγωθεί αφάνταστα.
Πηγή :sigmalive

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js