Αρχική / ----------SLIDER / Πόσο ρομαντικά θα είναι αυτά τα Χριστούγεννα για το ζώδιό σου;


Πόσο ρομαντικά θα είναι αυτά τα Χριστούγεννα για το ζώδιό σου;

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα η γιορτή του έτους, που έχουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ανάγκη τον έρωτα, τη ζεστασιά, την συντροφικότητα. Είναι η εποχή που παρατηρούνται οι περισσότερες επανασυνδέσεις, οι πιο πολλοί νέοι έρωτες, δε λείπουν ποτέ όμως από το «μενού» των Χριστουγέννων και οι καβγάδες, γιατί πολλοί αλλιώς τα περιμένανε και αλλιώς τους τα κανόνισε η τύχη! Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν κάτι το διαφορετικό.. Πόσο ερωτικά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα ανάλογα με το ζώδιο σου;
Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο… Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας!
Εύχομαι σε όλους, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2022!
Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε πόσο ρομαντικά θα είναι αυτά τα Χριστούγεννα:
ΚΡΙΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Τα φετινά Χριστούγεννα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις μία επιθυμία σου, ένα ζητούμενο της καρδιάς σου, το οποίο και θα αφορά το σταθερό δεσμό σου! Παράλληλα, μπορείς να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να κάνεις μελλοντικά σχέδια με το ταίρι σου!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Είναι βέβαιο ότι δε θα μείνεις μέσα, αλλά οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από το φιλικό σου περιβάλλον θα πέφτουν σαν βροχή! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να γνωρίσεις εντελώς τυχαία και απροσδόκητα ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον! Επιπλέον ευνοείσαι ιδιαίτερα και για μία γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Ανήμερα των Χριστουγέννων θα αισθάνεσαι πιο ζεστά και συντροφικά με το ταίρι σου! Παράλληλα, οι επιθυμίες σου ωριμάζουν και ότι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να περάσεις πιο ζεστά και οικεία με το σύντροφό σου, ξεπερνώντας κάποιες δύσκολες καταστάσεις του χτες.
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Αναζητάς μία σταθερή σχέση που θα καλύψει τα κενά σου. Οι μέρες των Χριστουγέννων σε κάνουν να αναπολείς ή και να αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος! Μπορεί να περιμένεις το μήνυμα από το πρόσωπο του παρελθόντος και θα το λάβεις… Ωστόσο, η ημέρα των Χριστουγέννων σε βοηθά να καθορίσεις καλύτερα τι είναι αυτό που ζητάς για την πορεία σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Έχεις περάσει δύσκολα και αυτά τα Χριστούγεννα θέλεις να αφήσεις πίσω σου τις δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος και να κάνεις μία νέα αρχή! Οι μέρες των Χριστουγέννων θα σε βοηθούν να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου και να βρεις διέξοδο από τα προβλήματα. Το γέλιο, η χαρά και η διασκέδαση επανέρχονται στο δεσμό σου!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Σκέφτεσαι πλέον πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως, θα έχεις τα τυχερά σου και τις κατακτήσεις σου… Πράγματι είναι άκρως ευνοϊκές οι καταστάσεις για να γνωρίσεις όχι ένα, αλλά αρκετά περισσότερα πρόσωπα, σε μία μετακίνηση ή έξοδο… Τι θα διαλέξεις; Σίγουρα το άτομο που θα καταφέρει με το χιούμορ του να σε κερδίσει!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Ίσως αρκετές στιγμές σού είναι δύσκολο να μπεις στη θέση του συντρόφου σου και να καταλάβεις τι σκέφτεται και τι θέλει για την κοινή σας πορεία. Αυτό ακριβώς θα αισθάνεσαι και ανήμερα των Χριστουγέννων, που δεν πηγαίνουν όλα έτσι όπως προγραμμάτιζες πριν κάποιους μήνες. Το ερωτικό πάθος δε λείπει και ίσως και εσύ αυτό τον καιρό νιώθεις πιο απελευθερωμένος ερωτικά.
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Αναπολείς στιγμές του παρελθόντος και ένα άτομο που δεν το έχεις ξεχάσει, αλλά φροντίζει το ίδιο να σε αιφνιδιάσει ανήμερα των Χριστουγέννων με τον πιο περίεργο τρόπο! Είναι γεγονός ότι ανήκεις στα ζώδια που ευνοούνται για μία ερωτική επανασύνδεση, αφού εκτός από την επικοινωνία που θα έχεις, θα φουντώσει και ένα ερωτικό πάθος, στο οποίο δε θα μπορείς να αντισταθείς…

 

ΛΕΩΝ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Είναι πολύ όμορφες οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων, αγαπητέ Λέοντα! Μετά από αρκετό καιρό νιώθεις τη ζεστασιά, τη συντροφικότητα, αλλά και τον έρωτα στο πλευρό ενός ανθρώπου, που μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός από εσένα, όμως αυτά τα Χριστούγεννα σε κάνει να νιώθεις οικογενειακά, σαν να είναι η αγκαλιά που θα θελες μόνιμα να μείνεις κοντά της! Δε θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί, ενώ οι πιθανότητες για μία πρόταση γάμου είναι πολλές για αρκετούς του ζωδίου σου!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Είναι ιδανικές οι συνθήκες για να βρεις το άλλο σου μισό… πόσο μάλλον την ημέρα των Χριστουγέννων! Παράλληλα, οι μέρες των Χριστουγέννων σε κάνουν να διαθέτεις πλέον την ωριμότητα και την εμπειρία για να επιλέξεις αυτό που σου αξίζει. Η πρωτοχρονιά φέρνει με τρόπο περίεργο και απρόβλεπτο ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Ανήμερα των Χριστουγέννων αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και έχεις τη διάθεση να αποκαταστήσεις το κλίμα στη σχέση σου, είτε να κάνεις ακόμα και μία εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου! Παράλληλα, οι μέρες των Χριστουγέννων σε κάνουν εκφραστικό, αλλά σου δημιουργούν και την επιθυμία για μία μετακίνηση ή ακόμα και ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Μία συγνώμη και μία δεύτερη ευκαιρία θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις το κλίμα στη σχέση σου!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Το κλίμα είναι γιορτινό και σε κάνει να νιώθεις μελαγχολικά, είτε γιατί χώρισες, είτε επειδή δεν έχεις ακόμα στα ερωτικά σου τις εξελίξεις που θα ήθελες, είτε απλά επειδή δεν έχεις ξεχάσει. Είναι φανερό ότι εσύ είσαι αυτός που θα κάνει το βήμα, για να προσεγγίσεις ένα άτομο με το οποίο βρίσκεσαι σε απόσταση!

 

ΖΥΓΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έχεις ζήσει ως τώρα. Είναι οι γιορτές που σε βρίσκουν πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο με το ταίρι σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Αφήνεις πίσω σου τα παράπονα και τις γκρίνιες, κάνεις μία ανατροπή, δέχεσαι ευχάριστες εκπλήξεις και αισθάνεσαι πιο ερωτευμένος από κάθε άλλη φορά!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Φόρεσε τα καλά σου, πες “ναι” σε προτάσεις και γοήτευσε τα πλήθη! Είσαι το ζώδιο που θα έχει τις περισσότερες κατακτήσεις, αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσεις σε χώρο διασκέδασης, ένα νέο, αξιόλογο πρόσωπο, που θα ξυπνήσει μέσα σου τον έρωτα που είχες ξεχάσει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:

Αυτά τα Χριστούγεννα θέλεις να προσφέρεις απλόχερα την αγάπη σου. Παράλληλα έχεις και τις απαιτήσεις σου… Κάποιες από αυτές θα πραγματοποιηθούν, άλλες όμως θα μείνουν ανικανοποίητες! Η ημέρα των Χριστουγέννων σε ευνοεί να περάσεις οικεία, ζεστά και συντροφικά με το ταίρι σου, μακριά από την ξέφρενη κοινωνική ζωή. Αν επιλέξεις το αντίθετο, δε σου κρύβω ότι μπορεί να υπάρξουν και καβγαδάκια!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Θα σου δώσουμε μία συμβουλή, αλλά μάλλον εσύ δε θα την τηρήσεις: Μην δώσεις και τόσο μεγάλη σημασία στο παρελθόν. Μην αφήσεις μία επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, να σε παρασύρει αυτή την ημέρα σε επανασύνδεση! Ξέρουμε, θα χαρείς, θα παθιαστείς, μπορεί να περάσεις τέλεια… όμως, για την ώρα η σταθερότητα είναι αβέβαιη και στην πορεία μπορεί να στεναχωρηθείς!
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Ένα δύσκολο έτος φτάνει στο τέλος του και εσύ γιορτάζεις, γιατί τα εμπόδια και τα προβλήματα επιτέλους έφτασαν στο τέλος τους! Η ημέρα των Χριστουγέννων δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να έχετε συζητήσεις, που θα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Κάποια από τα σχέδια που θα κάνετε αυτή την ημέρα, θα γίνουν πολύ γρήγορα πραγματικότητα!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Ακόμα και αυτό το έτος δεν ήταν και τόσο θετικό για τα αισθηματικά σου, τα Χριστούγεννα αυτά έρχονται για να σου δείξουν ότι τα καλύτερα έρχονται και κάποιες καταστάσεις δικαίως και δεν πήγαν καλά στο παρελθόν! Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες, ο ξαφνικός έρωτας θα κάνει τώρα την εμφάνισή του και το πόσο ερωτικά θα περάσεις, εξαρτάται από το αν και κατά πόσο θα είσαι διατεθειμένος να καλωσορίσεις στη ζωή σου το καινούργιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κλείσεις μία και καλή υποθέσεις του χτες, που μπορεί να σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου! Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή τα Χριστούγεννα για να επιβάλεις στο σύντροφό σου τις δικές σου απόψεις, όσο δίκιο και να έχεις! Η ημέρα των Χριστουγέννων σε βοηθά μέσα από τις παρέες και τη δικτύωση, να περάσεις καλά μαζί με το ταίρι σου!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Μη νοσταλγείς αυτό που έφυγε, να λαχταράς αυτό που σύντομα θα έρθει κοντά σου! Η αισθηματική σου κατάσταση αυτά τα Χριστούγεννα είναι λίγο μπερδεμένη, με εσένα να νοσταλγείς έντονα στιγμές του παρελθόντος! Θα υπάρξει κάποιο φλερτ μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, δε θα είναι όμως κάτι τόσο σοβαρό, για να προχωρήσει για την ώρα σε μία σχέση. Η ερωτική επιβεβαίωση αλλά και η διασκέδαση, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Το ταίρι σου θα είναι τα Χριστούγεννα στο πλευρό σου, για να σου δείξει την αγάπη και το ενδιαφέρον του! Τα δωράκια του θα σου χαρίσουν έκπληξη, οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα… Δεν σου κρύβω ότι η σχέση σας αυτή την ημέρα θα αρχίσει να μπαίνει σε μία πιο σταθερή πορεία, κάτι το οποίο θα σε ικανοποιήσει πλήρως.
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Αυτές τις γιορτές λάμπεις, γοητεύεις, επιβεβαιώνεσαι! Οι κατακτήσεις αυτή την περίοδο είναι αρκετές, όμως εσύ φαίνεται ότι έχεις αρκετή διάθεση για παιχνίδι, χωρίς να παίρνεις στα σοβαρά τα φλερτ που υπάρχουν! Ωστόσο, να ξέρεις πως εκεί που δεν το περιμένεις ή που δεν το φαντάζεσαι, θα προκύψει αυτό το άτομο που όχι μόνο θα σε κάνει να γοητευτείς, αλλά… θα την πατήσεις μαζί του με τον πιο όμορφο τρόπο!

ΙΧΘΥΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ:
Υπάρχει ένας βαθύς σύνδεσμος με το άτομο που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα! Τα Χριστούγεννα θα κάνεις τα πάντα για να προσφέρεις την αγάπη σου, κάνοντας πολλές φορές και θυσίες ή δίνοντας άνευ όρων την αγάπη σου! Ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμα των Χριστουγέννων… Μία ερωτική επιθυμία του χτες, μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ:
Είχες κάνει κάποια γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον που είχε κολλήσει και την είχες ξεχασμένη; Αυτή ακριβώς η γνωριμία είναι πολύ πιθανό να επανέλθει αυτά τα Χριστούγεννα στη ζωή σου, με τη διάθεση να προχωρήσει σε κάτι πιο ερωτικό! Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν έρωτα για σένα, ωστόσο δε θα λείψουν τα μπερδέματα, τα μπλοκαρίσματα και τα διλήμματα.
Πηγή: zwdiasimera

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js