Αρχική / ----------SLIDER / Kate Middleton “Το μέλλον της μοναρχίας βρίσκεται στα χέρια της”……


Kate Middleton “Το μέλλον της μοναρχίας βρίσκεται στα χέρια της”……

Γιατί πολλοί θεωρούν ότι η δούκισσα του Cambridge είναι το πρόσωπο που χρειάζεται περισσότερο η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας αυτή την περίοδο;

 
Με το Πρίγκιπα Andrew να οδηγείται σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης και τον Πρίγκιπα Harry να ετοιμάζεται να εκδώσει τα απομνημονεύματά του, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας διανύει μία δύσκολη περίοδο. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι διαθέτει έναν ισχυρό άσσο στο μανίκι της: την Kate Middleton.

 
O Patrick Jephson, πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Πριγκίπισσας Diana δηλώνει στη New York Post: “Σε μια περίοδο που την κοινή γνώμη απασχολεί το σκάνδαλο με τον Πρίγκιπα Andrew, η μοναρχία έχει απεγνωσμένα ανάγκη από πιο συμβατικά royal πρόσωπα. Η Catherine είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η βασιλική οικογένεια σ’ αυτούς τους ταραγμένους καιρούς- δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το μέλλον των Windsors βρίσκεται στα χέρια της”.

 
Kate Middleton. Ο τίτλος που θα λάβει στο μέλλον δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον πρίγκιπα William
Στο ίδιο έντυπο ο Bethan Holt, συγγραφέας του βιβλίου The Duchess of Cambridge: A Decade of Modern Royal Style, θα πει “φαίνεται να έχει ξεκινήσει μια καμπάνια ώστε οι Cambridges να γίνουν οι “παγκόσμιοι σταρ” της βασιλικής οικογένειας”, ενώ προσθέτει ότι “ο τρόπος της Kate να κρατήσει τη ανάμνηση της Diana ζωντανή είναι πολύ έξυπνος”.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η royal expert Katie Nicholls είχε πει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ εκτιμά πολύ τη δουλειά που κάνει η Kate και ότι σκοπεύει να βασιστεί πάνω “περισσότερο από ποτέ” σ’ αυτή τη ταραγμένη περίοδο για το Παλάτι.
Πηγή: Bazaar

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *