Αρχική / ----------SLIDER / Πόσο μεροκάματο έπαιρνε ο Κώστας Βουτσάς όταν ο βασικός μισθός κάποτε ήταν 120 δραχμές:


Πόσο μεροκάματο έπαιρνε ο Κώστας Βουτσάς όταν ο βασικός μισθός κάποτε ήταν 120 δραχμές:

Ο Κώστας Βουτσάς αποκάλυψε ότι έχει βγάλει πολλά χρήματα στην καριέρα του ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του, Φοίβο και πόσο του άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του.Ακολούθησες τη ζωή ή σε ακολούθησε εκείνη;
Εγώ έφτιαξα τη ζωή μου. Έγινα πρωταγωνιστής στο θέατρο και η καριέρα γίνεται με το «Όχι» και όχι με Ναι». Όταν κάνεις μια επιτυχία και είσαι άγνωστος και πέσουν όλοι πάνω σου, εκεί πρέπει να πεις το μεγάλο «Όχι» και το «Ναι» εκεί που σε συμφέρει.

Πότε είπες το μεγαλύτερο «Όχι»;
Το είπα ξεκινώντας την καριέρα μου, με μια επιτυχημένη ταινία στον κινηματογράφο ή σε έργο στο θέατρο, όπου έπεσαν όλοι επάνω μου. Δεν δέχτηκα να πάω να παίξω ό,τι μου έλεγαν. Πήγα στο Φίνο, με πήρε και από εκεί ξεκίνησε η καριέρα μου.

Το γεγονός ότι ήσουν πάντα καλά στην προσωπική σου ζωή, σε βοήθησε στις αποφάσεις σου, έπαιζε ρόλο;
Πάντα ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή κι αυτό έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο. Έβγαζα πάρα πολλά λεφτά, δεν μπορείς να φανταστείς. Να σκεφτείς ότι ο βασικός μισθός κάποτε ήταν 120 δραχμές κι εγώ είχα 5.000 δραχμές μεροκάματο. Έκανα περιουσία τεράστια. Βασικά, μόνο περιουσία έκανα, γιατί ούτε καπνίζω ούτε ναρκωτικά ούτε τζόγο ούτε αλκοόλ, τίποτα, μόνο γυναίκες και θέατρο. Με τις γυναίκες που ήμουν παντρεμένος άφηνα την περιουσία μου κι έφευγα, άμα ήμασταν καλά και κάναμε και παιδιά. Μετά πήγαινα σε άλλη γυναίκα.

Πώς είναι ο Φοίβος στην επικοινωνία του μαζί σου, τώρα που μεγαλώνει;
Μου δίνει ζωή ο Φοίβος. Έχω τρείς κόρες και τρείς εγγονές. Ο Φοίβος μου έχει κάνει τρισευτυχισμένη τη ζωή μου. Τώρα είναι 2 ετών, δεν μιλάει ακόμα, δεν μιλάνε τα αγόρια γρήγορα, αργούν. Η γυναίκα μου, η Αλίκη, που είναι εκπληκτικό πλάσμα, μου έχει κάνει τη ζωή μου πολύ χαρούμενη και ο γιος μας, μας έχει φτιάξει μια καινούργια ζωή. Στις παραστάσεις μου δεν έρχεται ακόμα να με δει ο Φοίβος, είναι πολύ άτακτος. Όταν με βλέπει στις ελληνικές ταινίες, λέει: «Μπαμπάς μου», αλλά δεν δίνει καμία σημασία.

Τι φοβάσαι περισσότερο για το γιο σου;
Είναι θέμα παρέας, ποιες παρέες θα κάνει, εκεί πρέπει να προσέξω και στις κόρες μου αυτό πρόσεχα. Μέχρι 13 ετών έχεις τα παιδιά και τα διδάσκεις, μετά έχουν δική τους ζωή. Εκεί πρέπει να προσέξεις.

Πηγή: Λοιπόν

Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *