Αρχική / ----------SLIDER / Πώς θα καθαρίσετε σωστά έναν καθρέφτη…..


Πώς θα καθαρίσετε σωστά έναν καθρέφτη…..

Εντάξει, δεν γεννηθήκαμε όλες άψογες νοικοκυρές. Προσπαθούμε όμως για τα καλύτερα….
Οι περισσότερες φιλοξενούμε πολλούς καθρέφτες στα σπίτια μας. Από εκείνον στο μπάνιο μέχρι τους διακοσμητικούς καθρέφτες στο καθιστικό ή την είσοδο. Ή τον επιδαπέδιο που συχνά έχουμε στη κρεβατοκάμαρα.
Οι καθρέφτες, λοιπόν, εκτός από τη σκόνη που μαζεύουν όπως όλα τα έπιπλα και αντικείμενα στο σπίτι, έχουν την τάση να λεκιάζουν εύκολα. Πολλές φορές, μάλιστα, ακόμα και μετά το καθάρισμα δίνουν την αίσθηση ότι δεν έχουν καθαρίσει καλά. Είτε γιατί τα καθαριστικά αφήνουν ίχνη είτε γιατί κάποιοι λεκέδες επιμένουν. ια να καθαρίσετε, επομένως, σωστά ένα καθρέφτη υπάρχουν χρήσιμα και αποτελεσματικά tips. Και μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω:Τι θα χρειαστείτε για το καθάρισμα:
– Πανί με μικροΐνες (όχι χαρτί τουαλέτας όχι εφημερίδες)
-Καθαριστικό τζαμιών ή νερό με ξίδι που εγώ το προτιμώ
-Ψεκαστήρα
-Δίσκους ντεμακιγιάζ (cotton pad)
– Οινόπνευμα
Τα βήματα:
-Χρησιμοποιείστε το πανί μικροϊνών για να απομακρύνετε τη σκόνη.
-Ψεκάστε με το καθαριστικό για τα τζάμια ή χρησιμοποιώντας το νερό με ξίδι που έχετε τοποθετήσει στον ψεκαστήρα. Και καθαρίστε με το πανάκι (όχι με την ίδια πλευρά που έχετε απομακρύνει τη σκόνη ή έστω, με το ίδιο πανί)
-Ο καθρέφτης του μπάνιο συγκεντρώνει συνήθως πάνω του λεκέδες από την οδοντόπαστα, τα καλλυντικά και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Μπορείτε να απομακρύνετε αυτούς τους πιο δύσκολους λεκέδες χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ντεμακιγιάζ που έχετε «ποτίσει» με οινόπνευμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να καθαρίσετε με το πανί και το σπρέι καθαρισμού. Όταν ψεκάζετε το καθαριστικό τζαμιών, μην το παρακάνετε γιατί το υγρό «τρέχει» και μπορεί να αφήσει σημάδια, που δεν θα αντιληφθείτε. Είναι καλύτερα να ψεκάσετε το καθαριστικό απευθείας στο πανί και να καθαρίσετε τον καθρέφτη μετά.-Ξεκινήστε να καθαρίζετε τον καθρέφτη σας από την πάνω αριστερά γωνία με κατεύθυνση προς τη δεξιά γωνία, φροντίζοντας να καλύπτετε όλη την επιφάνεια. Κατευθύνετε το πανί προς τα κάτω ακολουθώντας μια κίνηση ζιγκ-ζαγκ μέχρι να καθαρίσετε όλη την επιφάνεια. Μην αφήσετε το υγρό καθαρισμού να στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια του καθρέφτη, γιατί θα αφήσει λεκέδες.
-Αφού έχετε τελειώσει με την καθαριότητά του σταθείτε σε απόσταση και με τη βοήθεια του φωτός τσεκάρετε αν έχετε καθαρίσει σωστά όλη την επιφάνεια, και δεν υπάρχουν λεκέδες. Αν εντοπίσετε κάποιον, ψεκάστε ελαφριά στο σημείο και καθαρίστε με την καθαρή επιφάνεια του πανιού.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js