Αρχική / ----------SLIDER / Πώς θα διαβάσω το φλιτζάνι του καφέ;


Πώς θα διαβάσω το φλιτζάνι του καφέ;

Θέλετε να δείτε το μέλλον μέσα στο φλιτζάνι του καφέ; Δείτε ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσετε και πώς θα ερμηνεύσετε κάποια από τα σύμβολα.

Η τέχνη της ανάγνωσης του μέλλοντος μέσα από το φλιτζάνι του καφέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό κι εμείς συντάξαμε έναν απλό και γενικό οδηγό για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα.

Ξεκινάμε με το βασικό: το διάβασμα γίνεται σε ελληνικό καφέ, όχι σε εσπρέσο ή γαλλικό και για να «πιάσει» θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να τον απολαύσει ήρεμα, χωρίς να βιάζεται. Μπορεί αν θέλει να σκέφτεται εκείνο που απασχολεί και θέλει να μάθει τι του επιφυλάσσει για αυτό το μέλλον, δεν είναι όμως απαραίτητο.Αφού πιει το καφεδάκι του και μείνει το κατακάθι, εσείς οι μαθητευόμενοι καφεμάντεις περιστρέφετε το φλιτζάνι τρεις φορές και το γυρίζετε πάνω σε μια οποιαδήποτε επιφάνεια αφού πρώτα σκεπάσετε το χείλος του με αυτή- μη τα κάνετε και χάλια.

Αφήνετε για πέντε λεπτά ή και λίγο παραπάνω το φλιτζάνι ανάποδα, ενώ ταυτόχρονα συλλογίζεστε αυτό που θέλετε να μάθετε ή αυτό που σας έχει πει ο ενδιαφερόμενος πως θέλει να μάθει. Λέγεται, πώς αν δεν μελετήσετε καλά το φλιτζάνι θα είναι μπερδεμένα τα σχήματα και ασαφή.

Αφού περάσει ο απαραίτητος χρόνος, γυρνάτε ξανά το φλιτζάνι όρθιο και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ανάγνωση. Προσοχή: είναι σημαντικό να κρατήσετε το φλιτζάνι με το δεξί σας χέρι, ώστε σύμφωνα με τους ειδικούς να χρησιμοποιήσετε περισσότερο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, το πιο διαισθητικό.

Σε γενικές γραμμές, ο πάτος του φλιτζανιού είναι το μέλλον, ενώ όσο πλησιάζετε προς τα χείλη ο χρόνος πλησιάζει προς το παρόν. Στα δεξιά του «χερουλιού» είναι όσα αφορούν την οικογένεια, τα φιλικά πρόσωπα και γενικά όλους τους αγαπημένους του ενδιαφερόμενου, ενώ στα αριστερά «διαβάζετε» για τα επαγγελματικά τους. Μπροστά ακριβώς από το χερούλι εμφανίζονται όσα τον απασχολούν άμεσα, το ίδιο και ακριβώς απέναντι.Η ερμηνεία των συμβόλων

Κάποια ερμηνεύονται με συγκεκριμένο τρόπο. Το τρίγωνο για παράδειγμα εκφράζει ένα δώρο ή χρήματα, ενώ οι δύο κυματιστές γραμμές, ένα θαλάσσιο ταξίδι, ένα πουλί που πετάει συμβολίζει τα καλά νέα, και ένα παράθυρο την υγεία στην οικογένεια.

Οι κύκλοι συμβολίζουν τις οικογενειακές, φιλικές ή ερωτικές σχέσεις, τα δέντρα και τα λουλούδια συμβολίζουν την ευτυχία, ένα όπλο (ή κάτι που μοιάζει με όπλο) μια πιθανή αψιμαχία και ένα δαχτυλίδι τον γάμο ή κάποια ερωτική σχέση.

Ένα ανθρώπινο κεφάλι (ή κάτι που μοιάζει με κεφάλι), συμβολίζει μια νέα σχέση στο άμεσο μέλλον, ο σταυρός έναν πιθανό θάνατο φιλικού προσώπου, το στεφάνι μια επιθυμία που θα πραγματοποιηθεί και ένα άστρο ή ένα άνθος μια πιθανή ερωτική επιτυχία.

Μια ευθεία γραμμή συμβολίζει τον δρόμο με λίγα εμπόδια, ενώ οι πολλές ευθείες γραμμές δηλώνουν υγεία και μακροζωία. Μια καμπύλη γραμμή «δείχνει» κάποιο κοντινό σας πρόσωπο το οποίο δεν είναι ειλικρινές απέναντί σας, ενώ μια τεθλασμένη προμηνύει δυσκολίες σε οικονομικά θέματα.

Σημαντικό τέλος, είναι και το χρώμα των συμβόλων. Αν η αναλογία καφέ και λευκού είναι αρμονική, τότε τα πράγματα είναι αισιόδοξα για τον ενδιαφερόμενο. Αν πάλι το φλιτζάνι έχει περισσότερο καφέ τότε η κατάσταση για το μέλλον του ενδιαφερομένου είναι μάλλον δυσάρεστη.


Σε κάθε περίπτωση, το διάβασμα του φλιτζανιού προϋποθέτει την ύπαρξη θετικής ενέργειας από τον «αναγνώστη», αλλά και αρκετής φαντασίας.

Καλό διάβασμα
Πηγή: in2life

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js