Αρχική / ----------SLIDER / Πώς γίνεται το κάθε ζώδιο πλούσιο;


Πώς γίνεται το κάθε ζώδιο πλούσιο;

Τι επαγγελματικό προσανατολισμό πρέπει να ακολουθήσει το κάθε ζώδιο για να γίνει πλούσιο;

 

Κριός
Ο Κριός είναι τόσο πιεστικός με τον εαυτό του που τείνει να αποκτά θέσεις δύναμης και εξουσίας, έτσι ώστε να συνεχίζει να πιέζει τον εαυτό του για περισσότερη δύναμη. Θα τον δεις να γίνεται πλούσιος στον ιατρικό κλάδο, σαν ατζέντης ή χρηματιστής.

Ταύρος
Τον Ταύρο για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα τον πετύχεις στον τομέα των αθλημάτων. Φυσικά όχι σαν αθλητή, τους αθλητές τους έχει για να διαφημίζουν τα προϊοντα του στο ίνσταγκραμ. Σαν ιδιοκτήτη κάποιας εταιρείας ένδυσης ή γυμναστηρίου. Ξεκινά με έναν πάγκο στην λαϊκή και καταλήγει να έχει μετοχές της Nike.

Δίδυμοι
Του Δίδυμου ο τρόπος ίσως είναι ο πιο εξοργιστικός. Γίνεται πλούσιος κάνοντας παζάρια. Είναι αυτός που θα βρει φύκια και θα σου τα πουλήσει για μεταξωτές κορδέλες. Συνήθως  ενεργοποιείται στον κλάδο της τεχνολογίας και του φαγητού. Γιατί άραγε;




Καρκίνος
Η ενσυναίσθηση του Καρκίνου μπορεί να του φέρει πολλά ευρώ στην τσέπη. Είτε όταν εμπλακεί με υπηρεσίες προς τον άνθρωπο, είτε γράφοντας ένα τέλειο μυθιστόρημα. Τέλος έχει έναν ευρηματικό τρόπο να μετατρέπει το προσωπικό του βίωμα σε ιδέα που αξίζει εκατομμύρια.

Λέων
Ο Λέων ξέρει πόσο ελκυστικός είναι και το απολαμβάνει. Γιατί να μην βγάλει λεφτά από αυτό; Συνήθως καταλήγει να γίνεται ηθοποιός ή τραγουδιστής ή εν πάση περιπτώσει κάτι που να έχει να κάνει με τον κόσμο του θεάματος. Δεν είναι τυχαίο που στους  πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες/περφόμερ θα βρεις Λέοντες.

Παρθένος
Ο Παρθένος δεν είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλοχρήματο. Θέλει να τα κάνει όλα τέλεια, οργανωτικά και με το σταυρό στο χέρι, κι αυτά δεν τον βοηθούν να γίνει πλούσιος.  Παρ’ όλα αυτά είναι πιστός στην επιχείρηση ή την εταιρεία που του έχει προσφέρει δουλειά.




Ζυγός
Ο Ζυγός είναι η απάντηση στο «Μπορώ να βγάλω λεφτά χωρίς να κάνω τίποτα;». Εϊναι από αυτούς που ανακαλύπτουν εταιρείες-πυραμίδες από νωρίς, γράφουν τέσσερα πέντε άτομα και μετά κάθονται και βλέπουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους να αυξάνονται.

Σκορπιός
Ο μόνος τρόπος να βγάλει λεφτά ένας Σκορπιός είναι να βρει το πάθος του και να το κυνηγήσει. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κλάδος που ταιριάζει γάντι στον Σκορπιό, πρέπει απλώς αγαπάει αυτό που κάνει. Έχει πάθος για τη συλλογή γραμματοσήμων; Τότε θα βγάλει λεφτ….βασικά αν έχει πάθος με τη συλλογή γραμματοσήμων δεν είναι Σκορπιός.

Τοξότης
Ο μόνος τρόπος για να γίνει ο Τοξότης πλούσιος, είναι κάνοντας ταξίδια. Έτσι θα καταφέρει να βγάλει λεφτά. Βεβαίως τα ταξίδια απαιτούν και κάποιο budget, οπότε στην πραγματικότητα ο Τοξότης δεν θα βγάλει ποτέ λεφτά. Κάποια μέρα ίσως νιώσει πλούσιος όταν επισκεφθεί κάποια φυλή, όπου το δαχτυλίδι που πήρε από την Ικαρία θα κοστίζει όσο επτά σκηνές ιθαγενών.




Αιγόκερως
Επενδύσεις, μετοχές και χρηματιστήρια. Είναι γεννημένος για αυτές τις τεχνοκρατικές δουλειές που σιχαίνεται ο λαουτζίκος. Ωστόσο ξέρει πολύ καλά τι κάνει, δεν είναι από αυτούς τους αποτυχημένους. Ξεκινάει από υποδοχή και καταλήγει να διοικεί την εταιρεία.

Υδροχόος
Φοβάται να εργάζεται και αν δεν υπήρχε λόγος επιβίωσης, δεν θα εργαζόταν καν. Ο μόνος τρόπος να γίνει πλούσιος ο Υδροχόος είναι με το να παντρευτεί κάποιον που είναι ήδη πλούσιος. Ή κάποιον που θα γίνει πλούσιος κατά τη διάρκεια του γάμου τους και όταν χωρίσουν θα του πάρει τα μισά.

Ιχθείς
Το σιγανό ποταμάκι του ζωδιακού μπορεί να βγάλει λεφτά εκμεταλλευόμενος αλτρουιστές. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάει τα ζώα και τρέφει ελπίδες για το ανθρώπινο γένος, γι’ αυτό και θα τον πετύχεις να διοικεί κάποια ΜΚΟ ή την Greenpeace. Πρέπει να νιώθει ότι έχει ένα σκοπό.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js