Αρχική / ----------SLIDER / Ποια είναι τα πιο αισθησιακά και δημοφιλή γυναικεία αρώματα που προτιμούν οι άντρες…..


Ποια είναι τα πιο αισθησιακά και δημοφιλή γυναικεία αρώματα που προτιμούν οι άντρες…..

Επειδή οι άντρες δύσκολα μας ακολουθούν όταν κάνουμε τα ψώνια μας και ακόμη πιο δύσκολα μπαίνουν σε αρωματοπωλεία  για να επιλέξουμε το άρωμα που μας αρέσει. Επειδή δε βρίσκονται κοντά μας τη στιγμή της επιλογής και έτσι πάντα μένουμε με την απορία και τις βασανιστικές σκέψεις του τύπου: «Άραγε θα του αρέσει αυτό το άρωμα;»,μήπως είναι βαρύ;, λες να είναι καλή επιλογή και να μείνει στη μνήμη του….

Γι’ αυτό λοιπόν δεν υπάρχει πια λόγος να ανησυχείς! Αναζητήσαμε 100 άντρες ηλικίας 20-40 ετών για να μας δώσουν τις απαντήσεις που η κάθε γυναίκα αποζητά! Ποιο άρωμα ελκύει περισσότερο τους άντρες; Ποια θεωρούν αισθησιακά αρώματα για να τα επιλέξω; Τι αρωματικές νότες να προτιμήσω;Στο πρώτο στάδιο έπρεπε οι ερωτηθέντες να μυρίσουν και να επιλέξουν ανάμεσα στα πλέον εμπορικά επώνυμα αρώματα, τα 10 που θα τους άρεσε να φορούν οι σύντροφοί τους. Τους ζητήσαμε να επιλέξουν εκείνα τα οποία όταν τα μύριζαν τους ανέβαζαν τη διάθεση και τους έκαναν να νιώθουν όμορφα! Οι ερωτηθέντες επέλεξαν την τελική 10άδα και στο δεύτερο στάδιο έπρεπε να τα βαθμολογήσουν με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, τοποθετώντας τα με σειρά προτίμησης.

Το αποτέλεσμα μας προτείνει τι άρωμα θα επιλέξουμε για το φθινόπωρο αφού φυσικά το δοκιμάσουμε προκειμένου να δούμε εάν ταιριάζει στο δέρμα μας και στον τύπο μας γιατί μην ξεχνάμε ποτέ πως αλλιώς μυρίζει σε λευκό δέρμα το κάθε άρωμα αλλιώς στο μελαχρινό.

Τα 10 επιλεγμένα αρώματα.

10) Τη 10η θέση καταλαμβάνει το άρωμα Euphoria του οίκου Calvin Klein
9) Το άρωμα Gaultier Classic έρχεται 9ο στη σειρά προτίμησης των αντρών

 

8) Το νέο άρωμα Boss The Scent του οίκου Hugo Boss ήρθε για να σαγηνεύσει το αρσενικό φύλο

7)  Αγαπημένο από αρκετό γυναικείο πληθυσμό το άρωμα Gucci Rush κατατάχθηκε στην 7η θέση

6) Το άρωμα της 6ης θέσης αποτέλεσε έκπληξη καθώς αναμέναμε να βρίσκεται σε καλύτερη σειρά προτίμησης. Ο λόγος για το Narciso for her του οίκου Narciso Rodriguez

5) Στην 5η θέση το πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο άρωμα της Lancome, La Vie est Belle δικαίως ανήκει στα αρώματα finalist

4) Ακολουθεί το υπέρκομψο άρωμα Armani Code του ομώνυμου οίκου

3) Στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το καθηλωτικό άρωμα Manifesto του οίκου Υves Saint Laurent

2) Στο μεσαίο σκαλί ανέβηκε το πασίγνωστο Hypnotic Poison του οίκου Dior κοντράροντας με το άρωμα που κατέλαβε εν τέλει την 1η θέση.

1) Μεγάλος νικητής είναι ο οίκος Υves Saint Laurent με το αισθησιακό άρωμα Paris το οποίο κονταροχτυπήθηκε αρκετά με το Hypnotic και εν τέλει στέφθηκε νικητήριο με μεγάλη χαρά γιατί είναι το αγαπημένο μου…
Παρατηρώντας τις νότες των πιο αισθησιακών και δημοφιλών γυναικείων αρωμάτων που απαρτίζουν τη λίστα των 10 finalist καταλήξαμε στο εξής ασφαλές συμπέρασμα!

Στα αρώματα που προτιμά το αρσενικό φύλο κυριαρχεί η βανίλια, το σανταλόξυλο, το μέλι, το αμύγδαλο, το κακάο, ο κέδρος και το κεχριμπάρι!

Άρα για να πετύχεις το σκοπό σου και να σαγηνεύσεις το απόλυτο αρσενικό προτίμησε αρώματα με γλυκές νότες. Τα αρώματα αυτά έχουν ως απώτερο σκοπό τους να σε κάνουν να δείχνεις και να φαίνεσαι ακόμη πιο γλυκιά και θελκτική! Ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αυτό-εικόνα σου και αυτό εξωτερικεύεται στον άντρα που σε συνοδεύει αλλά και σε όλο σου τον περίγυρο!Check Also

Το αιφνιδιαστικό τέλος του Έρωτα Φυγά…..

Κόβεται στα επόμενα 50 επεισόδια η σειρά που αγάπησε το κοινό. Ο Έρωτας φυγάς δεν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *