Αρχική / ----------SLIDER / Όσα παίρνει ο χρόνος……….


Όσα παίρνει ο χρόνος……….

Έγραψαν οι εφημερίδες και τα περιοδικά τότε…….
Για  κουμπαριά το πήγαιναν, σε έχθρα τους βγήκε τελικά. Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα και την Ζωή Λάσκαρη, οι οποίες μέχρι κάποια στιγμή αλληλοαποκαλούνταν “κουμπάρα”, ενώ έτσι απλά, σε λίγες μέρες δεν ήθελε να ξέρει η μία τη άλλη.
Ας δούμε, όμως, τι συνέβη τότε στην Ύδρα και οι δύο γυναίκες κατάφεραν με το “σπαθί” τους να γίνουν το θέμα των τότε ημερών.
Ως γνωστών, η Λάσκαρη επρόκειτο να είναι η νονά της κόρης της Βάνας, γεγονός που είχε ενθουσιάσει τα μάλα τις δύο γυναίκες, οι οποίες σημειωτέον συνδέονταν με huge διαστάσεων φιλία. Τα πάντα ήταν κανονισμένα και η βάφτιση προγραμματίστηκε για του Αγίου Πνεύματος στο εν λόγω νησί. Μάλιστα, η μάνα Βάνα είχε κανονίσει να γίνει τριήμερο γλέντι για το γεγονός, ενώ στην Ύδρα επικρατούσε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Μες στα πανηγύρια, λοιπόν και τις χαρές κατέφθασε η Λάσκαρη με την κόρη της Μαρία – Ελένη, με δελφίνι από τον Πειραιά.
Στο λιμάνι επικρατούσε ένα πανικός καθώς πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχτεί τη γνωστή ηθοποιό. Σκηνικό βγαλμένο από ελληνική ταινία, όπου κατέβαινε ο κόσμος κρατώντας ελληνικές σημαιούλες.  Ωστόσο, η μόνη που έλειπε ήταν η “κουμπάρα” η οποία την ώρα εκείνη προτίμησε να πίνει τον καφέ της σε κοντινό μαγαζάκι με την κόρη της.
Το γεγονός αυτό εξόργισε την Ζωή, η οποία δεν ανέχθηκε κοτζάμ πνευματική μητέρα να την φτύσουν έτσι. Όταν συνάντησε την Βάνα, της τα έψαλε κανονικά και με το νόμο, αυτή απάντησε κι αν δεν ήταν στη μέση ο Αλέξης Μάρδας θα πιάνονταν στα χέρια. Το σκηνικό έληξε εκεί, προσωρινά όμως, διότι αργότερα ακολούθησε ο τρικούβερτος καβγάς που ήταν το τέλος της μεγάλης τους φιλίας. Η Λάσκαρη ξανά άρχισε να παραπονείται – άμα νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο – η Μπάρμπα τα πήρε κρανίο και στο σημείο αυτό της είπε: “πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε”. Όπερ κι εγένετο. Μην άγχεσαι, το μικρό δεν έμεινε αβάφτιστο καθώς για τη συγκεκριμένη περίπτωση επιστρατεύτηκε η εφεδρική νονά, Αννα Δρούζα. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια στο τσακ πρόλαβε την βάφτιση, αφού η Μπάρμπα την βρήκε τελευταία στιγμή. Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Φαίδρα – Θεοδώρα πήρε τα ονοματάκια της , ενώ τη μέρα εκείνη θα τη θυμούνται όλοι για πολύ καιρό. Αμ, δεν ξεχνιέται εύκολα τέτοιο χάπενινγκ.

Σήμερα γράφουν……..
Μπορεί τώρα η Βάνα Μπάρμπα και η Ζωή Λάσκαρη να είναι δύο καλές φίλες, στο παρελθόν ωστόσο η σχέση τους δοκιμάστηκε!
«Έχω μια φιλία που διαρκεί χρόνια και από την οποία μαθαίνω πάρα πολλά. Μια φιλία με τη Ζωή Λάσκαρη. Είχαμε πλακωθεί στο παρελθόν όμως τα ξαναβρήκαμε» παραδέχτηκε η Βάνα στο περιοδικό «Down Town» και πρόσθεσε:
«Πρέπει οι άνθρωποι να μάθουμε να συγχωρούμε, να κατανοούμε και μετά να ξαναβρισκόμαστε. Μπορεί να ήμουν κοριτσάκι, να έκανα μια βλακεία, αλλά πρέπει πάντα να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους».
Κοριτσάκι μου (ένα κοριτσάκιπου ποτέ δενμεγαλώνει), δεν σας χωρίζουν και αμέτρητα χρόνια. Δεν είναι και η ….Πελοπόνησσος η…φίλη σου και ας κρύβει 2-3-4 χρονάκια.

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *