Αρχική / ----------SLIDER / Ώρε που πάμε….


Ώρε που πάμε….

Όχι βρε παιδιά… Τελικά όοοοοολο το αρσενικό φύλο ζηλεύει τα οφέλη και τα καλά του …γένους θηλυκού ;
Ξεκινήσατε με την αποτρίχωση σε όλα τα σημεία που έχουν αρσενική τριχοφυΐα, αρχίσατε δειλά δειλά τις ανταύγειες, περάσατε στη βαφή και μετά κάποιοι φόρεσαν, ως σκωτσέζοι, φούστες και τώρα πλακώσατε και το μπότοξ. Είδα πολιτικό να θέλει να εκφράσει την αηδία του για πολιτικό αντίπαλο και .. ξεράθηκα στο γέλιο. Ακούνητο το μετωπάκι του.
Είδα δημοφιλή, δημοφιλέστατο να πω, δικηγόρο σε παράθυρο τηλεοπτικής εκπομπής και προσπάθησα να καταλάβω που ακριβώς έφτασε το μέτωπο του, «για ένα κούτελο ζούμε βρε αδερφέ» λέγανε σε παλαιότερες ελληνικές ταινίες.
Ο «έτερος» του ελληνικού πενταγράμμου, αυτός που σχολίαζε δυσμενώς τραγουδιστές που φορούσαν περουκίνι, πήγε σε γήπεδο με … εξτέσιον λόγω τριχόπτωσης στην πλούσια κόμη του και βαμμένα ματάκια, βαμμένα μαύρα νύχια που οι … άσπονδοι φίλοι του είπαν γελώντας πως τα βάφει μαύρα για να μην διακρίνεται το τι κρύβουν τα νύχια του…
Όχι, δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό ομοφοβική, καθείς εφ ω ετάχθη μα, αφήστε να διαφέρουμε σε κάτι. Αφήστε να έχετε κάτι να ανακαλύψετε στο γυναικείο φύλλο για να υπάρξει ξανά το … «πάθος το παράφορο, για να …πάθετε έρωτα» κι όχι να βγούμε ραντεβού και να συζητάμε πια μάρκα νυχτερινής κρέμας μπαίνει πάνω από τον αντιρυτιδικό ορό και πιο χρώμα μανό είναι πιο ιν για Φθινόπωρο.

Αν ήταν έτσι προτιμούμε γυναικοπαρέα που μπορούμε να σας περάσουμε και…. γενεές δεκατέσσερις! ‘Ωρε που πάμε ;Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *