Αρχική / ----------SLIDER / Ολα είναι μόδα, δεν πετάμε τίποτα -Nτύσιμο με vintage διάθεση και φέτος


Ολα είναι μόδα, δεν πετάμε τίποτα -Nτύσιμο με vintage διάθεση και φέτος

Ο μεγάλος σχεδιαστής Yves Saint-Laurent είπε κάποτε πως «οι γυναίκες που ακολουθούν τη μόδα από πολύ κοντά διατρέχουν ένα μεγάλο κίνδυνο: Nα χάσουν το χαρακτήρα τους, το στiλ τους και τη φυσική τους κομψότητα», και εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.
Ποια άλλωστε θα ήθελε να χαρακτηριστεί ως fashion victim; Όταν μιλάμε για μόδα δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τι θα κρατήσουμε και τι θα πετάξουμε, υιοθετούμε κάποιες τάσεις αλλά τις προσαρμόζουμε στο στiλ μας…
Η μόδα άλλωστε επιστρέφει και αυτό μας το αποδεικνύει κάθε σεζόν όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το vintage look, που έχει επανέλθει δυναμικά. Το στιλ ντυσίματος με ρούχα και αξεσουάρ παλαιότερων εποχών. Συνεπώς δεν τελειώνει η πορεία ενός ρούχου απλά επαναπροσδιορίζεται ή φοριέται διαφορετικά…
Δεν πετάμε τίποτα, αυτό είναι το βασικό μότο. Δεν λέμε ποτέ φόρεσε αυτό ή μην το φορέσεις, τελικά όλα είναι μόδα αρκεί να φορεθούν με το δικό σου τρόπο.
Το προηγούμενο διάστημα το βλέμμα όλων όσων ασχολούνται με τον τομέα ήταν στραμμένο στις Εβδομάδες Μόδας. Την τιμητική τους είχαν κι εκεί οι vintage εμφανίσεις με διαφορετικό στιλ.
Υπήρχαν γυναίκες που φορούσαν τζιν σωλήνα, τζιν καμπάνα, τζιν κοντό, τζιν σκισμένο, άρα αυτό που συμπεραίνουμε είναι πως όλα τα τζιν είναι μόδα απλά την διαφορά την κάνει το πως θα επιλέξεις να τα φορέσεις.

Το ίδιο παρατηρήσαμε και με τα παπούτσια, μπορεί να επανήλθαν στο προσκήνιο τα χοντρά τακούνια της γιαγιάς όμως δεν έφυγαν οι κλασικές γόβες στιλέτο, ούτε τα κλασσικά μποτάκια και οι μπαλαρίνες.

Και στο κομμάτι πανωφόρια ισχύει το ίδιο. Πάντα in fashion παραμένουν οι καπαρντίνες αλλά και τα δερμάτινα, τα σουέντ, τα κλασσικά σακάκια.
Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι στη μόδα όλα επιτρέπονται και καλό είναι να την δημιουργούμε και να μην την αντιγράφουμε. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σκεφτείτε τι να φορέσετε απλά πειραματιστείτε με όλες τις επιλογές που προσφέρει η βιομηχανία της μόδας.
Μην ακολουθείτε πιστά τα ναι και τα όχι, όλα επιτρέπονται αρκεί να συνδυάζονται με φαντασία, αρμονία και στιλ!

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js