Αρχική / ----------SLIDER / Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη Δέσποινα Μοίρου που τον κατηγόρησε για εργασιακό bullying: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί»….


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη Δέσποινα Μοίρου που τον κατηγόρησε για εργασιακό bullying: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί»….

 «Δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας, δεν κοιταχτήκαμε ποτέ».
«Είμαι 11 χρόνια μακριά από την τηλεόραση. Δεχόμουν προτάσεις κάθε χρονιά, απλά ήθελα να είναι κάτι που να αφήνει πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Δεν ήθελα να κάνω κάτι που να τροφοδοτεί τον φόβο των ανθρώπων», ανέφερε αρχικά και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στο MEGA με την εκπομπή «Ρίζες».Σχετικά με τη Δέσποινα Μοίρου, η οποία τον κατηγόρησε για εργασιακό bullying, σχολίασε τα εξής:
«Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Απλώς κάποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούν αντιδεοντολογικά. Τους είπε κάτι μία κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη ή τον παραγωγό να τους πουν ότι δεν έχουμε παίξει μαζί. Δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας, δεν κοιταχτήκαμε ποτέ».

Yπενθυμίζεται ότι η Δέσποινα Μοίρου είχε παραχωρήσει πριν μερικές εβδομάδες συνέντευξη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά που, όπως ισχυρίζεται, είχε από τον Θανάση Ευθυμιάδη.«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη παλιά, όταν όμως το έλεγα 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοίρου και πρόσθεσε:

«Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί πολύ αυτό. Αν συμβαίνει αυτό, θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε». 

 

 

 

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *