Αρχική / ----------SLIDER / Ο Ryan Phillippe κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του – Φωτογραφίες σοκ!


Ο Ryan Phillippe κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του – Φωτογραφίες σοκ!

Η πρώην σύντροφος του διάσημου ηθοποιού Ryan Phillippe, Elsie Hewitt, κατέθεσε αγωγή εναντίον του όπου τον κατηγορεί πως τη χτύπησε και την έριξε από τις σκάλες ενώ ήταν μεθυσμένος.

Όπως υποστηρίζει ο 43χρονος ηθοποιός του Shooter έγινε βίαιος μετά από καβγά που είχαν στις 3 Ιουλίου.

 Το μοντέλο υποστηρίζει ότι ο 43χρονος ηθοποιός του Shooter έγινε βίαιος μετά από καβγά που είχαν στις 3 Ιουλίου όταν μετά από ένα πάρτι όπου τον αγνόησε, έφυγε νωρίτερα και όταν πήγε στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά της τη χτύπησε.Ωστόσο πηγή κοντά στον ηθοποιό υποστηρίζει πως ο Ryan Phillippe δεν σήκωσε χέρι πάνω της. «Θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα το κάνει».

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Απρίλιο και χώρισε τον Ιούλιο. Το 21χρονο μοντέλο της Guess υποστηρίζει πως έβλεπε τον ηθοποιό να κάνει χωρίς περιορισμό χρήση νόμιμων και παράνομων ναρκωτικών.

Κοκαΐνη, έκσταση και στεροειδή. «Ο Phillippe συνδύαζε τα ναρκωτικά με υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και συχνά αλλάζει η διάθεσή του και έχει ξεσπάσματα θυμού».

Άνθρωπος κοντά στον ηθοποιό υποστηρίζει πως ήταν το μοντέλο που βρισκόταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. «Η Elsie εμφανίστηκε στο σπίτι του Ryan απρόσκλητη και υπό την επιρροή ναρκωτικών λίγες ημέρες αφότου την είχε χωρίσει.

Επιτέθηκε στον Ryan, έκανε σκηνή και αρνούνταν να φύγει από το σπίτι του. Καθώς απομακρύνονταν από το σπίτι ισχυρίζεται πως έπεσε και τραυματίστηκε. Δεν υπάρχει εντολή κράτησής του. Την εποχή που έγινε υπήρξε προσωρινή λύση που έληξε λίγες μέρες μετά.

Προσπάθησε από τότε να επιδιώξει εκδίκηση και φήμη, βγάζοντας μια ψεύτικη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας στα μέσα ενημέρωσης».

Εκπρόσωπος του LAPD επιβεβαίωσε στο People ότι έγινε καταγγελία για την επίθεση και πως υπήρξε εντολή προστασίας της Hewitt που έληξε στις 12 Ιουλίου.

Ο δικηγόρος του μοντέλου αρνείται πως το κάνει για φήμη και χρήματα, τονίζοντας ότι θέλει να πάρει θέση εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας. Υποστήριξε πως το μοντέλο ήταν διάσημο από μόνο του, ενώ ο Ryan Phellippe ήταν απλά παντρεμένος με μια διάσημη γυναίκα.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *