Αρχική / ----SLIDER / Ο Μίστερ Μπιν ως… Σαρλίζ Θερόν στη διαφήμιση του J’ Adore -Το ξεκαρδιστικό βίντεο που έγινε viral….


Ο Μίστερ Μπιν ως… Σαρλίζ Θερόν στη διαφήμιση του J’ Adore -Το ξεκαρδιστικό βίντεο που έγινε viral….

Σίγουρα θυμάστε την εμβληματική διαφήμιση του αρώματος J’ Adore του οίκου Dior, όπου πρωταγωνιστούσε η μοναδική Σαρλίζ Θερόν.

Η διάσημη ηθοποιός αναδυόταν από την πισίνα σαν άλλη Αφροδίτη και στο τέλος εμφανιζόταν με ολόχρυση τουαλέτα, περπατώντας με αυτοπεποίθηση παρέα με τα υπόλοιπα μοντέλα. Ε λοιπόν, κάποιος αποφάσισε να βάλει στο πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν εκείνο του Μίστερ Μπιν (του εμβληματικού χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ρόουαν Άτκινσον) και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ξεκαρδιστικό!Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε πριν λίγες μέρες στο YouTube δημιούργησε ο χρήστης Crookedpixel και μπορείτε να το απολαύσετε στο κανάλι του. Πρόκειται για ένα DeepFake video, το οποίο αποτελεί το νέο trend στα social media, όπου τα πρόσωπα επώνυμων αντικαθιστώνται από άλλα.

Τα πλάνα, όπου βλέπουμε τον Μίστερ Μπιν σε ρόλο… Σαρλίζ Θερόν σκορπίζουν άφθονο γέλιο, ενώ οι προβολές στο YouTube μέσα σε έξι μέρες έχουν ξεπεράσει τις 144 χιλιάδες. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο, καλύτερα να δείτε το βίντεο οι ίδιοι!

Πηγή:bovary

Check Also

Κουίζ: Δείτε τι Αποκαλύπτει για Εσάς η Δουλειά του Σπιτιού που Μισείτε να Κάνετε….

Αγγαρεία και λαχτάρα; Κι όμως: η λιγότερη αγαπημένη σας δουλειά του σπιτιού λέει πολλά για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *