Αρχική / ----------SLIDER / Ο εφιάλτης κάθε άντρα λέγεται πλέον Friendzone……


Ο εφιάλτης κάθε άντρα λέγεται πλέον Friendzone……

Ο εφιάλτης κάθε άντρα λέγεται πλέον Friendzone λοιπόν … ή αλλιώς αυτό που όλοι μας έχουμε ακούσει έστω μια φορά από κάποια γυναίκα ! «Ναι μεν αλλά … Σε βλέπω σαν φίλο…»
Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ πως το Friendzone είναι κατά 95% ένα ανυπόστατο δημιούργημα της γυναίκας ,απλά μια καλή και ευγενική δικαιολογία για να σου πει ότι δεν της αρέσεις ή δεν σε βρίσκει ελκυστικό ή τέλος πάντων δεν έχεις αυτό που αυτή ψάχνει !
Υποκριτικότατο θα έλεγα γιατί ενώ ζητούν από εμάς να είμαστε ευθύτατοι και ειλικρινείς αυτές κρύβονται πολλές φορές πίσω από το δάχτυλό τους χρησιμοποιώντας αυτήν την φράση και ταυτόχρονα υποτιμώντας την νοημοσύνη μας!Πως λοιπόν μπαίνεις σε αυτόν τον πλασματικό κόσμο του Friendzone?
1) Το καλό παιδί!
Πολλοί από εμάς έχουμε την λανθασμένη άποψη πως αν γνωρίσουμε μια γυναίκα και δείχνουμε μόνιμα το καλό αλλά ταυτόχρονα και υποτακτικό μας πρόσωπο με λίγα λόγια κάνοντας χατίρια που δεν θα κάναμε αντίστοιχα σε κάποια άλλη κοπέλα ή σε έναν άντρα , θα μπούμε στο μάτι της και θα αρχίσουμε να την ελκύουμε ! Μέγα Λάθος !
Έρευνες έχουν δείξει πως όσο ανεξάρτητη και να θέλει να φαίνεται μια γυναίκα , όσο και να υποστηρίζει την απόλυτη ισότητα των δύο φύλλων , όσο και να το παίζει «αντράκι» στις φίλες της και όχι μόνο , η γυναίκα θέλει τον άντρα δυναμικό , με πυγμή (όχι υπερβολές) , με άποψη και αυτοπεποίθηση!
Πόσο λοιπόν «αρσενικός» φαίνεσαι στα μάτια της όταν αντί για έναν άντρα , την κάνεις να νιώθει ότι συναναστρέφεται με ένα σκυλάκι ή με ένα άβουλο ον , κάνοντας ότι πει και ότι  ζητήσει; Ρητορική η ερώτηση – Τροφή για σκέψη2) Δείξε τις προθέσεις σου από την αρχή!
Η γυναίκες εκτιμούν πάρα πολύ την ευθύτητα στον άντρα αποδεδειγμένα ! Οπότε .. την γνώρισες , μην μένεις στο πότε θα ξανασυναντηθείτε αόριστα ! Μην βάλεις το εγώ σου ή τον φόβο σου πάνω από αυτήν ! Καμία κοπέλα δεν είναι χαζή!
Αν πραγματικά σου αρέσει το πιο πιθανό είναι να μην πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, και καλά θα κάνεις! Αυτό όμως δεν αρκεί ! Γιατί πιθανόν θα είσαι άλλος ένας που την κοιτάει αλλά δεν έχει τα κότσια να της μιλήσει!
Ζήτησε τον αριθμό της , αν είναι φρέσκια η γνωριμία μπορείς να ζητήσεις ακόμη καλύτερα το facebook της , θα στο δώσει πιο εύκολα από τον αριθμό της , αν και αυτό ποικίλει ανάλογα με τον χαρακτήρα της κοπέλας και το πόσο εξωστρεφής η όχι είναι !
Στην πρώτη ευκαιρία πρότεινε της να βγείτε , από εκεί και πέρα έχεις κάνει το καθήκον σου , αν το IQ της δεν είναι δεύτερο υπόγειο έχει πάρει το μήνυμα και αναλόγως θα πράξει , σίγουρα όμως δεν έχει προλάβει να σε κατατάξει στο Friendzone , αντιθέτως …3) Μην την ζαλίζεις !
Δεν απαντάει σε κάποιο μήνυμά σου; Δεν σηκώνει το τηλέφωνο ;; Μην πανικοβάλεσαι .. Το ότι σου έδωσε τον αριθμό της δεν σημαίνει ότι θα είναι πάνω από την συσκευή της και θα περιμένει μήνυμα ή τηλέφωνό σου!
Μπορεί να είναι έξω με παρέα , μπορεί να κοιμάται μπορεί χίλια δυο.. Όταν τελειώσει την οποιαδήποτε ασχολία της θα δει το μήνυμά σου! Αν παρόλα αυτά δεν απαντήσει πάλι δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα
Πολλές γυναίκες λόγω συμπεριφοράς θα προσπαθήσουν να σε «παίξουν» , είτε με καλό σκοπό για παράδειγμα να δουν αν θα συνεχίσεις (ευγενικά πάντα) να την διεκδικείς είτε γιατί πολύ απλά έχει την συμπεριφορά της ντίβας την οποία θα πρέπει να υπομείνεις για ένα διάστημα μέχρι να την «ξεκλειδώσεις» !!

Τα απανωτά τηλέφωνα , τα απανωτά μηνύματα τύπου «γιατί δεν απαντάς» κλπ , ήδη σε έχουν ρίξει στα μάτια της και φαίνεσαι «ζήτουλας» !! Για κανένα λόγο μη σπαμμάρεις ! Είναι και ενοχλητικό , και παράλληλα γίνεσαι δεδομένος κάτι που ο καθένας μας απεχθάνεται να είναι για κάποιο άλλο άτομο! Αν θέλεις μπορείς να δεις πως να φλερτάρεις σωστά μέσω μηνυμάτων!4) Μην κάνεις πέσιμο στα social media!
Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο παιδαριώδες από έναν άντρα που κρύβει την ανασφάλεια του πίσω από ένα πληκτρολόγιο και δεν διεκδικεί αυτό που θέλει στα ίσα !
Πέραν του ότι δεν θα σε πάρει στα σοβαρά και πολύ πιθανόν να μην σου απαντάει , αυτομάτως περνάς στην ζώνη του αδιάφορου , του «παιδιου» ή ακόμη και του φίλου ! Διότι καμία γυναίκα δεν θα στηριχτεί σε έναν άντρα ο οποίος εξ αρχής της δείχνει ότι δεν έχει την ικανότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων !

 

5) Μην είσαι απόλυτα άνετος μαζί της!
Όχι και να είσαι κρύος , αλλά μην βρίζεις , μην χρησιμοποιείς εκφράσεις που χρησιμοποιείς με τους κολλητούς σου , διότι η υπερβολική άνεση της δίνει να καταλάβει ότι δεν έχεις κάποιο εpωτικό ενδιαφέρον όταν φέρεσαι σε αυτήν όπως φέρεσαι με την παρέα σου ! Σε όλες αρέσει ο άντρας με χιούμορ αλλά πρέπει να καταλαβαίνεις τα όρια και μέχρι που σε παίρνει να απλωθείς!6) Γίνε μυστήριο!
Της έστειλες μήνυμα ή την πήρες τηλέφωνο και δεν πήρε πίσω;; Μην ξαναασχοληθείς για ένα διάστημα , η γυναίκα όπως και εμείς όταν νιώσουμε ότι κάτι αρχίζει και φεύγει , τότε ξεκινάμε να το διεκδικούμε !
Ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις! Αν πραγματικά την ενδιαφέρεις έστω και λίγο είναι θέμα χρόνου να σου στείλει έστω ένα μήνυμα ! Μην απαντάς με ολόκληρα κατεβατά! Δώστης χώρο να μιλήσει! Καμία γυναίκα δεν παραπονέθηκε ποτέ όταν την αφήνουν να μιλάει !7) Απέφυγε να μιλάς για τα προσωπικά σου!
Το να κουβεντιάζετε και εσύ θέλοντας να «φανείς» , μιλώντας για εμπειρίες σου , θετικέ η αρνητικές , και σχολιάζοντας γεγονότα που είχες με πρώην σου , κάθε άλλο παρά την ελκύουν !
Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μπεις στο Friendzone ! Απέφυγε το με κάθε κόστος ! Δεν την νοιάζει να ακούσει , δεν την εντυπωσιάζουν τα κατορθώματά σου , απλά της δίνεις πάτημα να σε θεωρήσει φίλο της και καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις να έχεις!

8) Πρώτο ραντεβού!
Απέφυγε τα μέρη που συχνάζουν φίλοι σου ή φίλες της ! Θα έρθουν να πιάσουν κουβέντα και θα χαλάσει το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας ! Ίσως κάποια φίλη της κάτσει και λίγο μαζί σας , αμέσως χαλάει η διάθεση σου και το όλο σκηνικό !
Πρότεινε της να βγείτε κάπου λοιπόν που θα ξέρεις πάνω κάτω ότι δεν θα υπάρχει κάποιος να σας διακόψει!
Εν ολίγοις το Friendzone είναι ένα ναρκοπέδιο , πάρα πολύ καλά στημένο από μια γυναίκα , γεμάτο παγίδες τις οποίες πρέπει να αποφύγεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων !
Λίγο η κοινή λογική , λίγο οι εμπειρίες σου και λίγο κάποιες συμβουλές που μόλις διάβασες θα σε βοηθήσουν σίγουρα να αποφύγεις πολλές «νάρκες» στο «ναρκοπέδιο» του Friendzone !

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *