Αρχική / ----------SLIDER / ΝΕΑ: Έρχονται εντός των ημερών οι μάγισσες της Σμύρνης της Μάρας Mειμαρίδη στο θέατρο Παλλάς


ΝΕΑ: Έρχονται εντός των ημερών οι μάγισσες της Σμύρνης της Μάρας Mειμαρίδη στο θέατρο Παλλάς

Στον θίασο πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, η Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατίνας, που μαγεύει τους Μέμο Μπεγνή – Κωνσταντίνο και Ηλία Μελέτη – Σύριο Καραμάνο. Στον καθοριστικό ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η κυρία Μίρκα Παπακωνσταντίνου που σαγηνεύει όχι μόνον με την ερμηνία της μα και με την αψεγάδιαστη και πρωτοποριακή μεταμόρφωσή της.
—————————————————


Η Tina Turner υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον σύζυγό της

—————————————————

Στην Ακτή Πειραιώς από τις 3 Νοεμβρίου.
Δύο αγαπημένοι ερμηνευτές η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δίνουν ραντεβού τον φετινό χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς σε ένα σκηνικό που έχει στήσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Ο τίτλος της παράστασης «Δυνατά κάθε φορά» είναι εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, ένας τίτλος- υπόσχεση για όσα θα ακολουθήσουν. Εκτός από τα τραγούδια σταθμούς στην καριέρα τους θα ενώσουν τις φωνές τους και τους μουσικούς τους κόσμους σε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Δυο ζωές» το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη.
Μαζί τους και δύο νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας

Check Also

Είναι το κάπνισμα πάλι στιλάτο; Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς τα τσιγάρα γίνονται τάση στις πασαρέλες….

Είναι μια πραγματικότητα. Παρά την πολυετή εκστρατεία κατά του καπνίσματος, φαίνεται ότι τα τσιγάρα ανακτούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *