Αρχική / ----------SLIDER / ΜΟΥΣΙΚΗ: Ο Κώστας Τουρνάς live στο Κύτταρο!


ΜΟΥΣΙΚΗ: Ο Κώστας Τουρνάς live στο Κύτταρο!

Παρασκευές 12 – 19 – 26 Οκτωβρίου 2018
Ο Κώστας Τουρνάς έχει ..κέφια ! .. και όρεξη για γιορτή ! Αλλά σε μια βραδιά, πως να χωρέσουν τόσα τραγούδια??
Έτσι, καλεί τους φίλους του στο Κύτταρο τις Παρασκευές του Οκτωβρίου και στήνει μια διαρκή ζωντανή μουσική γιορτή γεμάτη ανεπανάληπτες τραγουδάρες, και σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς που έχουν σημαδέψει για τα καλά το soundtrack της ζωής μας !!!
Ο χαρισματικός «σταρ-αντιστάρ» της ελληνικής ποπ-ροκ σκηνής μας, με ευλάβια και πολύ μεράκι κάνει μόνο αυτό που αγαπά, να παίζει και να τραγουδά παρέα με φίλους σε ένα χώρο που τον εμπνέει και τον υποστηρίζει..
Εκεί βρίσκεται και το μυστικό που τρία χρόνια τώρα, μετά την αξέχαστη επιστροφή του στο Κύτταρο (ποιος μπορεί να ξεχάσει το πανδαιμόνιο της 27/10/2016..) χάρη στην αγάπη σας, καθέ χρόνο αυξάνονται οι μέρες και οι παρέες…Και ..ΤΙ ΠΑΡΕΕΣ!!!!!
Η Ελπίδα !!
..μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες από τις σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα μας χαρίσει και τις τρεις βραδιές, στιγμές μοναδικές και αξέχαστα τραγούδια ..!!
Στις 12 Οκτωβρίου, θα είναι μαζί μας ο ένας και μοναδικός Λάκης Παπαδόπουλος!! Ο αγαπημένος «Λάκης με τα Ψηλά ρεβέρ» .. βασικός «υπεύθυνος» για δεκάδες αριστουργήματα του ελληνικού τραγουδιού, με το σπάνιο χιούμορ του και την χαρακτηριστική του ερμηνεία θα δώσει τη δική του «νότα» στην πρεμιέρα.
Στις 19 Οκτωβρίου, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο καταξιωμένος συνθέτης-ερμηνευτής, μουσικός συνοδοιπόρος (Poll κ.α) και αδερφικός φίλος του

Κώστα, θα μας ταξιδέψει από την εποχή των POLL μέχρι το σήμερα ..!!!!
Ενώ την τελευταία Παρασκευή, ένα όνομα – έκπληξη βρίσκεται στην..Guest List
Ο Βασίλης Καζούλης!! Ο τόσο ιδαίτερος τραγουδοποιός και τροβαδούρος με τις αξέχαστες μπαλάντες στις αποσκευές του, θα ανέβει μετά από πολλά χρόνια τη σκηνή του Κυττάρου για ένα αντάξιο φινάλε, αυτής της ιστορικής σειράς παραστάσεων..
Κύτταρο Live
Διέυθυνση: Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.822.4134

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *