Αρχική / ----SLIDER / ΜΟΥΣΙΚΗ : Φέτος στο Gazarte θα ακούσουμε θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε τον πιο πρωτότυπο, ασυνήθιστο, και κλασικό Ζαμπέτα…..


ΜΟΥΣΙΚΗ : Φέτος στο Gazarte θα ακούσουμε θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε τον πιο πρωτότυπο, ασυνήθιστο, και κλασικό Ζαμπέτα…..

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Χάρις Αλεξίου για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή! Μια σύμπραξη που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού οι δυο τους θα μας ξεναγήσουν στα τραγούδια του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα.

Τον Γιώργο Ζαμπέτα τον γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει συνεργαστεί επανειλημμένως μαζί του, και θαυμάζει πάντα την αξία κάθε νότας από το μπουζούκι του. Η Χάρις Αλεξίου έχει ερμηνεύσει τραγούδια του, που έγραψε ειδικά για τη φωνή της, και έχει ανασάνει τις μελωδίες του.

Στη σκηνή του Gazarte μας περιμένει μια παράσταση που υπόσχεται να μας πλανέψει. Ο πάντα ανήσυχος μαέστρος μπαίνει στην ψυχή των τραγουδιών του Γιώργου Ζαμπέτα και τα ενορχηστρώνει μέσα από τη δική του, αστείρευτη μουσική φλέβα με τόλμη και φαντασία.

Η Χάρις Αλεξίου συγκλονίζει με τις ερμηνείες της, που έχουν την ενέργεια και τη χαρά της επιστροφής της στο τραγούδι, μετά από ένα μεγάλο δημιουργικό διάλειμμα στη θεατρική σκηνή. Μαζί τους, μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που κεντάει με ήχους μαγικούς.
Σταύρος Ξαρχάκος – Χάρις Αλεξίου – Γιώργος Ζαμπέτας
μια καρμική συνάντηση !
Μια παράσταση-γιορτή που θα θυμόμαστε για πάντα.
Gazarte Main Stage
Aπό 8 Δεκεμβρίου 2018 κάθε Σάββατο και Κυριακή

Check Also

Δείτε τη 18χρονη πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Στα καλλιτεχνικά μονοπάτια που πάτησαν και μεγαλούργησαν οι γονείς της θέλει να περπατήσει αναζητώντας την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *