Αρχική / ----------SLIDER / Μοναχικές και μίζερες γιορτές.«Θραύση» κάνουν οι κούκλες του σεξ….


Μοναχικές και μίζερες γιορτές.«Θραύση» κάνουν οι κούκλες του σεξ….

Με μία… περίεργη παρουσία θα περάσουν τις γιορτές πολλοί άνθρωποι. Ενόψει Χριστουγέννων αρκετοί από αυτούς , που νιώθουν μόνοι, καταφεύγουν να παραγγέλνουν μια κούκλα του σεξ.
Οι πελάτες είναι από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και το εργοστάσιο δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τις παραγγελίες των απαιτητικών πελατών του
Συγκεκριμένα το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην κινεζική πόλη της Ningbo ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από τρία χρόνια.Έκτοτε κάνει τρελές πωλήσεις στις κούκλες του σεξ οι οποίες μάλιστα τέτοια εποχή εκτοξεύονται στα ύψη.
Όπως αναφέρεται στην κινέζικη εφημερίδα Southern Weekly που δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ το εργοστάσιο παράγει 13 διαφορετικά μοντέλα ικανά να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει όλους τους τύπους των γυναικών μελαχρινές, ξανθιές με μακριά ή κοντά μαλλιά, πράσινα η γαλάζια μάτια, με μικρό ή υπερβολικό μπούστο ενώ κοινό χαρακτηριστικό όλων, είναι το καλλίγραμμο σώμα.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εργοστασίου κάθε χρόνο πωλούνται περισσότερες από 50,000 κούκλες για σεξ στις αγορές της Ιαπωνίας και της Κορέας οι οποίες δεν είναι …μιας χρήσης!
Το κόστος τους κυμαίνεται σε 16 δολάρια.
Πηγή :Γλυκιά Ζωή

Check Also

Είναι το κάπνισμα πάλι στιλάτο; Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς τα τσιγάρα γίνονται τάση στις πασαρέλες….

Είναι μια πραγματικότητα. Παρά την πολυετή εκστρατεία κατά του καπνίσματος, φαίνεται ότι τα τσιγάρα ανακτούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *