Αρχική / ----SLIDER / Μητέρα προσπάθησε να ταχυδρομήσει το νεογέννητο μωρό της σε ορφανοτροφείο


Μητέρα προσπάθησε να ταχυδρομήσει το νεογέννητο μωρό της σε ορφανοτροφείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αυτή την εβδομάδα στο Φουτσόου της νοτιοανατολικής Κίνας, όταν μια νεαρή μητέρα προσπάθησε να ταχυδρομήσει το νεογέννητο παιδί της σε ορφανοτροφείο.
Η 24χρονη Λούο, -για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί- τύλιξε το νεογέννητο κοριτσάκι της με πολλές μαύρες πλαστικές σακούλες την Τετάρτη και κάλεσε ένα κούριερ να παραλάβει το «δέμα».
Όταν ο άνθρωπος έφτασε για την παραλαβή, η γυναίκα αρνήθηκε να τον αφήσει να εξετάσει το περιεχόμενο του «πακέτου» που θα ταχυδρομούσε σε ορφανοτροφείο.

Το παρέλαβε ωστόσο ο υπάληλος αλλά δεν άργησε να γίνει καχύποτος. Άρχισε να παρατηρεί το δέμα το οποίο κινείτο και μέσα από το οποίο ακούγονταν θόρυβοι. Όταν το άνοιξε και είδε το μωρό, σοκαρίστηκε.
Βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το μωρό που ήταν τυλιγμένο στις σακούλες σκουπιδιών και πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί γύρω του.
Ένα άτομο μάλιστα, με μια μπατονέτα προσπαθεί να δροσίσει τα χείλη του νεογέννητου, για να μην πάθει αφυδάτωση καθώς η θερμοκρασία άγγιζε τους 37 βαθμούς Κελσίου και ήταν για αρκετή ώρα τυλιγμένο σε πλαστικό.
Το νεογέννητο κοριτσάκι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης και παραμένει σε σταθερή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές η μητέρα του έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν την εγκατάλειψη βρέφους.
Εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου φιλοξενείται το παιδί μίλησε στο CNNi και έκανε γνωστό ότι η Λόου θέλει να πάρει το παιδί της πίσω.
Ωστόσο πολλοί χρήστες του διαδικτύου είναι εξοργισμένοι με αυτό το ενδεχόμενο. «Να δώσουν το μωρό πίσω στους γονείς, για να το εγκαταλείψουν ξανά;». «Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να είναι γονείς και το κράτος οφείλει να τους στερήσει το δικαίωμα αυτό», είναι λίγα από τα δεκάδες σχόλια των Κινέζων πολιτών.
Πηγή : cnn

Check Also

8 αλήθειες για το πέος που ίσως δεν γνωρίζετε….

Μπορεί να γνωρίζετε μερικά βασικά δεδομένα για το πέος, όπως ότι το σχήμα και το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *