Αρχική / ----------SLIDER / Μετά το “Αργά” στο….νωρίς


Μετά το “Αργά” στο….νωρίς

Όλοι πια ξέρουμε πως η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ζευγάρι, κάνουν τα πάντα μαζί, κολύμπι, σινεμά, θέατρο, διαφημίσεις, μένουν και μαζί. Αυτό όμως του να μην θέλουν να ανακοινώσουν ούτε για γάμους ούτε για μελλοντικούς στόχους με ξεπερνάει…
Γιατί τέτοια φοβία αγαπημένοι μου καλλιτέχνες; Μήπως πιστεύετε στο κακό μάτι;

Ρώτησαν τον Θοδωρή Αθερίδη αν θα παρουσιάσει το Celebrity Game Night που έως σήμερα παρουσίαζε η Σμαράγδα Καρύδη και απάντησε:
«Άμα το διαβάσατε εσείς, μάλλον θα το μάθω κι εγώ σε λίγο, (κοινώς ποιεί την νήσσαν). Βεβαίως και έχω κάνει συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι δεν ανακοινώνεται ακόμα, δεν ξέρω γιατί. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω καλύτερα από τη Σμαράγδα, όπως καταλαβαίνετε. Θα το κάνω με έναν τρόπο χειρότερα αλλά πιο ωραίο»
Πώς φαίνεται στη Σμαράγδα Καρύδη που ο αγαπημένος της θα αναλάβει αυτό που κάποτε έκανε η ίδια;
«Μου φαίνεται τέλειο. Νομίζω, θα το κάνει πάρα πολύ καλά. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάω να παίξω, αλλά είμαι σε άλλο κανάλι και δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορώ. Θα περάσω να τον δω και θα τον βοηθήσω αν ξέρω κάτι παραπάνω. Ελπίζω να μη μας βάλουν απέναντι», ανέφερε η ηθοποιός.
Και εις ανώτερα αγαπητοί μου καλλιτέχνες που δεν αφήνετε να φύγει ούτε ένα σεντ από την οικογένεια. Για το μέλλον του Megaλου καναλιού που φιλοξενούσε ως πριν λίγες μέρες το Celebrity Game Night ούτε κουβέντα. Καλή επιτυχία, χωρίς συμπάθεια

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js