Αρχική / ----------SLIDER / Με ποιο κωδικό στο 13033 πάμε για χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα


Με ποιο κωδικό στο 13033 πάμε για χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει, και οι απορίες για το πώς θα γιορτάσουμε εκείνη την ημέρα και κυρίως πώς θα πετάξουμε χαρταετό είναι πολλές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί δείχνουν ότι η Καθαρά Δευτέρα, θα είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες. Δηλαδή, θα ισχύουν οι περιορισμοί που ήδη γνωρίζουμε. Τι sms πρέπει να στείλετε στο 13033 για να «πετάξετε» τον χαρταετό.Η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων θα παραμείνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, ωστόσο οι μετακινήσεις εντός του δήμου μας θα επιτρέπονται.

Δηλαδή, φέτος το πέταγμα του χαρταετού θα είναι εφικτό, ειδικά για όσους διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας, μόνο στα πάρκα της γειτονίας τους.

Ποιος είναι ο κωδικός (sms) που θα πρέπει να στείλετε στο 13033, έτσι ώστε να είστε σωστοί απέναντι στο νόμο, και φυσικά να μην πληρώσετε πρόστιμο, καθώς ειδικά την Καθαρά Δευτέρα θα γίνονται αυστηρές συστάσεις και έλεγχοι από την αστυνομία.Για το πέταγμα του χαρταετού ο κωδικός είναι ο αριθμός 6 στο 13033, το sms δηλαδή που στέλνουμε για να πάμε για άθληση ή βόλτα με το κατοικίδιο, στον δήμος μας και κοντά στο σπίτι μας.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js