Αρχική / ----------SLIDER / Με κυριεύει μια θλίψη μια απογοήτευση……


Με κυριεύει μια θλίψη μια απογοήτευση……

Έχουν «τερματίσει» το botoxΌταν αρχίζουν οι επαναλήψεις στη μικρή οθόνη με πιάνει μια θλίψη, μια μελαγχολία, μια κατάθλιψη που τρομάζω να γνωρίσω τους ηθοποιούς που έχουν γίνει…. νεότεροι περνώντας τα χρόνια. Αυτό μου συνέβη εχτές, σε γνωστό Αθηναϊκό θέατρο όπου πρωταγωνιστούν δύο ταλαντούχες μα….. αγνώριστες ηθοποιοί. Μου ήρθε ένα μπέρδεμα, μια απορία, ποια είναι πια. Βλέπεις, μετά τα botox και τα υαλουρονικά και τα διάφορα κολπάκια της νεότητας …. μοιάζανε, μοιάζανε πολύ σαν … αδερφούλες. Καμία ρυτίδα έκφρασης δεν υπήρχε στον… ορίζοντα.

Η Πάμελα Άντερσον αγνώριστη, απογοήτευσε το κοινό στην εμφάνιση της στις Κάννες αφού μοιάζει με άλλη γυναίκα! Πόσο έχει αλλάξει από τις επεμβάσεις…
Ήρθε αυτή η απορία και …. έδεσε το σιρόπι. Πότε γελάγανε, πότε κλαίγανε, πότε ήταν σοβαρές θα σας γελάσω και δεν θα το ήθελα. Ανέκφραστες. Ήταν ηθοποιοί που σαρώνανε στο σανίδι και χτες σέρνονταν ανυπόφορα. Αυτή η ροζ illusion των νεανικών μου χρόνων έσκασε σαν τσιχλόφουσκα. Έχουν γίνει… τρομακτικές, έχουν «τερματίσει» το botox. Απογοήτευση. Μόνον αυτό μπορώ πια να πω, απογοήτευση…….

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *