Αρχική / ----------SLIDER / Λαζόπουλος για Γεωργούλη: «Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω, αφού πρώτα μιλήσω μαζί του»….


Λαζόπουλος για Γεωργούλη: «Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω, αφού πρώτα μιλήσω μαζί του»….

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του.

«Σε κάθε περίπτωση όταν καταγγέλλεται ένας βιασμός από μια γυναίκα, σε μια εποχή που «ανθούν» οι γυναικοκτονίες. Η γυναίκα παλεύει ακόμη να βρει τη θέση της σε ένα ανδροκρατούμενο σύστημα, παίρνεις το μέρος της γυναίκας. Μόνο αν αθωωθεί ο άντρας, όπως στην περίπτωση του Johnny Depp, παίρνεις το μέρος του Depp. Το τεκμήριο της αθωότητας του άντρα στην ελληνική συνείδηση σωστά υποβαθμίζεται…» είπε στο podcast του.
Και συνέχισε λέγοντας ο Λάκης Λαζόπουλος: «Τον Αλέξη Γεωργούλη τον ξέρω προσωπικά. Είναι φίλος μου, εγώ τον έβγαλα στο θέατρο, είμαστε συντοπίτες. Γνωριζόμαστε οικογενειακά. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, ότι και να πω, ότι και να ισχυριστώ θα μοιάζει πολύ φιλικό ή πολύ εχθρικό. Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μαζί με τον φίλο τους, την όποια απόφαση βγει, να μιλήσουν μαζί του και ύστερα να βγουν δημόσια και να εκφέρουν την άποψή τους. Από το σπίτι μου έμαθα ότι για αυτόν που έχει υπάρξει φίλος σου, δεν μπορείς να είσαι ο πρώτος που θα βγάλεις το μαχαίρι εναντίον του. Δεν θα το κάνω».
Και κατέληξε: «Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω αφού πρώτα μιλήσω μαζί του. Έτσι κάνουμε εμείς στην Λάρισα. Δεν είναι μια κλασσική περίπτωση ενός ηθοποιού. Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πολιτική ταυτότητα, είναι Ευρωβουλευτής και αν το Βέλγιο δεν γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν».
Πηγή: gossip

Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *