Αρχική / ----------SLIDER / Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών, το έχω ζήσει»…..


Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών, το έχω ζήσει»…..

Καλεσμένος του Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή, The 2Night Show, ήταν η Ευγενία Δημητροπούλου και με αφορμή την υιοθεσία της κόρης της, ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο τώρα είναι 20 χρονών.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γρηγόρης στην Ευγενία: «Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο.».
Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει τη μαγεία. Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες.».
Και κατέληξε λέγοντας: «Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Είναι το μοναδικό που θα σου έλεγα να μην το φοβάσαι. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα».Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *