Αρχική / ----------SLIDER / Λάμψη εκ των έσω: Αυτά είναι τα λάδια προσώπου που αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή και βελούδινη….


Λάμψη εκ των έσω: Αυτά είναι τα λάδια προσώπου που αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή και βελούδινη….

Τα λάδια προσώπου έχουν επιστρέψει δυναμικά στο κομμάτι της περιποίησης, ακόμα και οι λάτρεις των super matte skincare προϊόντων, ενδίδουν στην απαλότητα και τη λάμψη των συγκεκριμένων προϊόντων.

Αν πάμε πίσω μερικά χρόνια, θα διαβάσουμε άρθρα διάσημων skin expert, να αποθαρρύνουν τη χρήση προϊόντων που περιέχουν λάδια. Οι επισημάνσεις τους ήταν τα προϊόντα που εφαρμόζονται να είναι κρέμες χωρίς λάδι, προϊόντα SPF χωρίς λάδι, ουσιαστικά ότι αφορά το κομμάτι περιποίησης προσώπου, να μην περιέχει λάδι.

Το 2023, αυτή η κατεύθυνση έχει αλλάξει εντελώς. Οι προτάσεις, οι ιδέες, τα tips και οι συμβουλές στον χώρο της ομορφιάς και ευεξίας αλλάζουν συνεχώς και αυτό συμβαίνει λόγω των συχνών νέων μελετών που δίνουν εκπληκτικά ευρήματα.
Αξίζει να αναφερθούμε σε μια μελέτη του 2018 που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και σημειώνει ότι τα λάδια προσώπου με υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών μπορούν να ωφελήσουν τον φραγμό του δέρματος και τη συνολική υγεία του δέρματος. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια, τα λάδια προσώπου μπορούν να έχουν πολλά οφέλη για την επιδερμίδα.

 

Από τη δημιουργία ενός υγιούς φραγμού του δέρματος, μέχρι τη δημιουργία μιας λαμπερής επιδερμίδας η επιλογή του κατάλληλου λαδιού προσώπου που ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες της επιδερμίδας, είναι το κλειδί για να αποκομίσετε κάθε όφελος.Μετά από πολλές δοκιμές αλλά και έρευνα σε reviews, στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα καλύτερα λάδια προσώπου.

Πηγή: bovary


 

 

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *