Αρχική / ----------SLIDER / Κυκλοφόρησαν χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες ουίσκι!!


Κυκλοφόρησαν χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες ουίσκι!!

FOTO OYISKI
«Αγάπη μου, κάπου έλεος δηλαδή! Δεν το βλέπεις το μωρό που βάζει τις μπάλες από το δέντρο στο στόμα του; Θα μεθύσει!».
Όσες φορές κι αν διαβάσεις την παραπάνω πρόταση, άκρη δεν θα βγάλεις… Και δεν βγάζεις, επειδή μέχρι και πριν από τριάντα δευτερόλεπτα δεν ήξερες. Τώρα όμως ξέρεις…!
Ας όψεται ένα βρετανικό αποστακτήριο, το The Lakes Distillery, το οποίο είχε τη φαεινή και μεθυστική ιδέα να κατασκευάσει γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες στις οποίες μπορείς να βάλεις μέσα ουίσκι (ή όποιο άλλο ποτό θες τέλος πάντων).

Τα συγκεκριμένα στολίδια, μπορείς να τα αγοράσεις είτε μεμονωμένα (€20), είτε σε εξάδα (€35), και κάθε ένα από αυτά έχει χωρητικότητα 50 milimiters.

Τίμια και σεβαστή ποσότητα, δηλαδή, αλλά όχι τόση που να σε κάνει να την ακούσεις. Εκτός κι αν αποφασίσεις να πιεις ολόκληρο το δέντρο σε ένα βράδυ.
Στα καλά νέα, να συμπληρώσουμε πως με κάθε σου παραγγελία, οι μπάλες έρχονται με φουλ κομπλέ περιεχόμενο και η μόνη σου εκκρεμότητα θα είναι τα ξηροκάρπιά σου.
Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι προς το παρόν μπορείς να τα παραλάβεις μονάχα αν περάσεις μια βόλτα από το αποστακτήριο (χαχα … σορι), αλλά σύντομα αναμένεται να φιξάρουν και τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες που απομένουν μέχρι να ξανασυναντήσουμε τον Άγιο Βασίλη.
Πηγή:thnx

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js