Gps Garmin Προσφορές
Αρχική / ----SLIDER / Κούρεμα για γυναίκες άνω των 50 με κέφι για ζωή…
Mature woman smiling, portrait, close-up


Κούρεμα για γυναίκες άνω των 50 με κέφι για ζωή…

Τα γούστα και οι προτιμήσεις των γυναικών αλλάζουν, όχι μόνον ανάλογα με την ηλικία μα και ανάλογα με την συναισθηματική τους ισορροπία.
Συνήθως τη μεγάλη απόφαση για κοντά μαλλιά, για αλλαγή χρώματος, για extreme αλλαγές, τις αποφασίζει μια γυναίκα μετά από ένα χωρισμό. Είδα διάσημες γυναίκες των πενήντα something, να κάνουν ένα ροζέ μαλλάκι κάτι σαν bibi-bo που την άφησε ο jon jon…
Τέλος πάντων, ξέφυγα πάλι από το θέμα μου.Στην ηλικία των 50 ετών, οι γυναίκες αναθεωρούν συχνά τις στιλιστικές τους προτιμήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, ενώ συγχρόνως δεν ξεχνάνε τις τάσεις της μόδας.
Σε αυτή την ηλικία, η πλειοψηφία των πρώτων γκρίζων μαλλιών αρχίζει να εμφανίζεται, συχνά τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή και την ομορφιά τους. Επομένως, κάθε hairstyles πρέπει να καθοδηγήσει στην επιλογή των αλλαγών την γυναίκα που των εμπιστεύεται. Το μοντέρνο στυλ και η κομμωτική καθιστούν δυνατή όχι μόνο την απόκρυψη ελαττωμάτων, αλλά και τη δημιουργία της επιθυμητής εικόνας, έτσι ώστε οι γυναίκες να φαίνονται θεαματικά, πιο ελκυστικές και πολύ νεότερες.
Το μεγαλύτερο μέρος του «γένους θηλυκού» , που πλησίασε την ηλικία των πενήντα something, δεν θέλει να ταιριάζει με την ηλικία τους. Ακόμη και μεταξύ των διασημοτήτων υπάρχουν πολλές «μεγαλοκοπέλες» γιαγιάδες σήμερα, που εξακολουθούν να φαίνονται κομψές και έχουν ένα πολυτελές, θεαματικό χτένισμα. Μερικές καταφέρνουν ακόμα, να ανταγωνίζονται με εικοσάρες μα, αυτές είναι τα φαινόμενα.
Ένας μικρός πανικός διακρίνει τις γυναίκες που οδεύουν για μια θεαματική αλλαγή. Αλλαγή που πρώτο ρόλο παίζει το σχήμα του προσώπου, η ποιότητα της τρίχας και φυσικά ο σωματότυπος.
Ένα καλό και κομψό χτένισμα μπορεί να επιμηκύνει το μεγάλο μάγουλο, τα έντονα ζυγωματικά και να υπογραμμίσει έναν μακρύ λαιμό όσο τόσο χρειάζεται να αναδείξει κομψή και θηλυκή μια κυρία …. των πενήντα something.Για μεσαίο μήκος


Οι hairstyles προτείνουν στις γυναίκες να φαίνονται πάντα πολύ θηλυκές και μοντέρνες ασχέτως ηλικίας. Προσφέρουν επιλογές για δημιουργικό πειραματισμό παρά σύντομες λύσεις. Επιπλέον, σας βοηθούν να κρύψετε τις αδυναμίες του προσώπου και του λαιμού. Μετά από τα 50 οι γυναίκες συχνά επιλέγουν χτενίσματα μεσαίου μήκους. Multi-hairstyle που επιτρέπουν να αισθάνεστε νέες και όμορφες. Η μόνη σημαντική προϋπόθεση είναι ότι οι ρίζες των μαλλιών θα πρέπει να έχουν κάποια ένταση. Μπορεί να επιτευχθεί με ένα στεγνωτήρα μαλλιών ή ένα ειδικό μους.
Bob με μήκος μέχρι το πηγούνι, αυτό το κούρεμα θα ταίριαζε σε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο πρόσωπο, δίνοντας όγκο στα μαλλιά και τονίζοντας τη φυσική ομορφιά τους. Δίνει την εικόνα της ευφυΐας και του αισθησιασμού.

Σε μακριές μπούκλες


Τα μακριά μαλλιά ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό της ομορφιάς, της θηλυκότητας και του ύφους. Είναι σε θέση να απελευθερώσουν μια γυναίκα, να της δώσουν ελαφρότητα και υπερβολή. Τα ίσια μαλλιά ιδανικά φαίνονται περισσότερο σε συμμετρικά πρόσωπα μα και σε όλους τους τύπους των προσώπων. Δεν απαιτούν συνεχή φροντίδα και στυλ. Κομψά μακριά μαλλιά, είναι κατάλληλα για όλες τις γυναίκες . Όσο πιο λεπτή είναι η τρίχα, τόσο πιο δροσερές και αεράτες θα είναι οι μπούκλες. Φαίνεται πολύ κομψή επιλογή. Για γυναίκες αυτής της ηλικίας υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από hairstyles για κάθε γούστο και χρώμα. Δεν συμβαδίζει μόνο με τις τάσεις του στυλ, αλλά υπονοεί επίσης την παρουσία χαρακτηριστικών και προτιμήσεων κάθε γυναίκας.

Κούρεμα για γυναίκες άνω των 50 ετών


Κούρεμα για γυναίκες μετά από τα 50 χρόνια τους θα πρέπει να έχουν φροντίσει τα κιλά τους διαφορετικά, το κεφάλι θα φαίνεται μικρό σε σύγκριση με τις αναλογίες του σώματος.
Ανεξάρτητα από το οβάλ οι εύσωμες γυναίκες έχουν αρκετά μεγάλα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική διαφάνεια. Συνιστάται να δίνεται προτίμηση σε μια τέτοια παραλλαγή κουρέματος, στην οποία θα υπάρχουν τούφες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπο.
Κούρεμα για γυναίκες μετά από 50 χρόνια χωρίς στυλ
Ο δυναμικός τρόπος ζωής δεν αφήνει συχνά χρόνο για περίπλοκο στυλ. Σήμερα, οι δραστήριες γυναίκες, θέλουν να είναι προσεγμένες, σέξυ, φροντισμένες, κομψές μα, όλα αυτά να μην «ροκανίζουν» χρόνο. Θέλουν να βγαίνουν από το μπάνιο, να περνάνε λίγο τζελ ή λίγο κερί να δίνουν φόρμα στα μαλλιά τους και να είναι σε λίγα λεπτά στο χώρο δουλειάς τους.a la garcon haircut


Συνήθως τη μεγάλη απόφαση για κοντά μαλλιά την λαμβάνει μια γυναίκα μετά από ένα χωρισμό. Δεν έχω διαβάσει αναλύσεις που να εξηγούν τη συμπεριφορά, αλλά ότι και να λένε σημασία έχει ότι μερικές φορές τα κοντά αγορίστικα μαλλιά δείχνουν πολύ θηλυκά και σέξυ σε αρκετές γυναίκες… Τα μαλλιά δεν απαιτούν πολύ χρόνο για να τα φορμάρεις. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένα σαφές πλεονέκτημα για τις γυναίκες μετά από 50-60 χρόνια.

H νέα τάση στα μαλλιά θέλει να τα αφήσεις… γκρι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο trend απενοχοποιεί τις λευκές τρίχες και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Ένα από τα πράγματα που πάνε χέρι-χέρι με το πέρασμα του χρόνου είναι τα γκρίζα μαλλιά, και στα δύο φύλα. Η διαφορά όμως, είναι ότι οι άντρες με γκρίζα η λευκά μαλλιά θεωρούνται γοητευτικοί και σοφοί, ενώ οι γυναίκες απλώς γερασμένες. Το αποτέλεσμα; Οι γυναίκες προσπαθούν πάντοτε να καλύψουν το συντομότερο δυνατό τις γκρίζες τρίχες με βαφές και κομμωτήρια. Σήμερα οι γυναίκες τόλμησαν, άφησαν τη φύση να κάνει τη δουλειά της και φυσικά πέτυχαν να επιβάλουν πως το φυσικό χρώμα είναι αυτό που κολακεύει.
Λες να το τολμήσουμε………….

Check Also

Ο Ανδρέας Φουστάνος για την 34χρονη Ιωάννα – «Ό,τι εικόνα είχε πρέπει να την ξεχάσει»

“Τον καταστρέφεις τον άνθρωπο αυτόν, όταν του ρίξεις ένα χημικό επάνω του”, λέει ο Ανδρέας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *