Αρχική / ----------SLIDER / Καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς


Καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς

Μην ξεχνάτε πως στο τέλος της ημέρας, η κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται να είναι όμορφη, να δείχνει ξεκούραστη, φροντισμένη και σε καμία περίπτωση πολιορκημένη από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το λιοπύρι. Εμείς σκεφτήκανε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές ομορφιάς που θα σας ετοιμάζουν για τα μαγιό, τις μεγάλες ζέστες και την πιο περιποιημένη εμφάνιση της παραλίας:
Επενδύστε στο αντιηλιακό
Επειδή, μπορεί οι δερματολόγοι το προτείνουν για χρήση όλο το χρόνο, αλλά οι περισσότεροι από εμάς, καταλήγουμε να το εφαρμόζουμε μόνο το καλοκαίρι, τουλάχιστον, ξεκινήστε τη χρήση του αντιηλιακού όσο το δυνατό συντομότερα και προστατέψτε την επιδερμίδα σας από εγκαύματα και πρώιμες ρυτίδες. Ζητήστε τη συμβουλή ειδικού για το κατάλληλο αντιηλιακό που χρειάζεστε ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τέλος, μην ξεχνάτε να βάζετε και στο στήθος και το λαιμό σας που επίσης τα χτυπάει και ταλαιπωρεί ο ήλιος.
Φροντίστε τα πέλματά σας
Προμηθευτείτε τα άλατα που σας αρέσουν περισσότερο, έχετε πάντα σε ετοιμότητα μια λεκάνη και βάλτε στο πρόγραμμα την προετοιμασία των ποδιών σας για τα καλοκαιρινά σανδάλια. Η αλλαγή από το κλειστό χειμωνιάτικο παπούτσι στο θερινό πέδιλο συνοδεύεται με ταλαιπωρία των ποδιών, γι’ αυτό και χρίζουν της μεγιστής προσοχής σας αυτή την περίοδο. Τρίψτε τις φτέρνες και όπου αλλού χρειάζεται με μια ελαφρόπετρα και θα νιώθετε άνετα να συνεχίσετε να φοράτε τα καινούρια σας ξώφτερνα.
Αποδεχτείτε τις μπούκλες σας
Όσο δεμένη και αν είστε με το σίδερο μαλλιών και με το σεσουάρ, μην ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με καθημερινά γυμνάσια μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα της σπαστής τρίχας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να στεγνώσουν τα μαλλιά σας φυσικά και ξεχάστε εντελώς τη χρήση του σεσουάρ για τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται. Το καλοκαιρινό χαλαρό στυλ άλλωστε, δεν συνάδει με τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα του χειμώνα.
Και προστατέψτε τις (μπούκλες σας)
Ηλιακή ακτινοβολία δέχονται και τα μαλλιά σας και επειδή για όλες μας έχει σημασία να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά, μην αμελείτε τη φροντίδα τους και περιποιηθείτε τα αναλόγως. Το καλοκαίρι τα μαλλιά, μπορεί να γλιτώνουν από την ταλαιπωρία των υψηλών θερμοκρασιών που δέχονται τον υπόλοιπο χρόνο από το πιστολάκι, αλλά το αλάτι, η ξηρότητα και η έκθεσή τους στον ήλιο, επιβάλλει την προστασία τους με conditioner και συχνές μάσκες ενυδάτωσης και θρέψης της τρίχας.
Ξεχάστε το make-up
Πριν αντιδράσετε εξαγριωμένες σε αυτή την πρόταση, δεχτείτε την εναλλακτική του make-up που είναι ένα αντιηλιακό με χρώμα, που και θα σας προστατέψει από την ηλιακή ακτινοβολία, θα ενυδατώσει το δέρμα σας και ταυτόχρονα θα καλύψει όσα θέλετε να κρατήσετε καλυμμένα. Το make-up περισσότερο ταλαιπωρεί το δέρμα, παρά το ωφελεί και να είστε προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο να μείνετε τόσο ευχαριστημένες, ώστε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εναλλακτική το make-up, ακόμα και με το πέρας του καλοκαιριού.
Μην το παρακάνετε με τον καθαρισμό
Αυτή την εποχή δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε με τον καθαρισμό και την απολέπιση του προσώπου. Μια φορά τη μέρα φτάνει, δεδομένου ότι η απολέπιση απομακρύνει από το πρόσωπο τα εξωτερικά στρώματα, κάνοντας το πιο δεκτικό και ευαίσθητο σε ηλιακά εγκαύματα.
Ενυδατώστε τα χείλη σας
Αν τα χείλη σας χρίζουν ενυδάτωσης το χειμώνα, την ίδια περιποίηση χρειάζονται και το καλοκαίρι. Συνεχίστε να έχετε πάντα μαζί σας κάποιο προϊόν ενυδάτωσης των χειλιών σας και φροντίστε να τα έχετε πάντα σε κατάσταση, ώστε να είναι διαρκώς… για φίλημα.
Αλλάξτε τη διατροφή σας
Όσο ζεσταίνει ο καιρός και λιγοστεύουν τα ρούχα και αφού κάνετε που κάνετε γυμναστική, διαφοροποιείστε και τις διατροφικές σας συνήθειες, έτσι ώστε να μην τρώτε φαγητά που σας προκαλούν δυσάρεστο φούσκωμα και βαρύ στομάχι, ενώ αντίθετα θα σας δροσίσουν και χορτάσουν ταυτόχρονα. Εκμεταλλευτείτε τα δώρα της ελληνικής επικράτειας και ρίχτε το στις πράσινες σαλάτες, τις φρουτοσαλάτες, τα φρέσκα ψάρια και τα καθαρά φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς λίπη και περιττές θερμίδες.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *