Αρχική / ----------SLIDER / Καίτη Γκρέυ: Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στην ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη….


Καίτη Γκρέυ: Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στην ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη….

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται κινηματογραφική ταινία και τον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη θα υποδυθεί σε νεαρή ηλικία ο Χρήστος Μάστορας. Πρόκειται για μία παραγωγή που θα αποτελείται από δύο μέρη.
Για την μεγαλύτερη ηλικία ακόμα δεν έχει επιλεγεί ο κατάλληλος ηθοποιός.
Η Κλέλια Ρένεση βρίσκετε σε συζητήσεις πρόκειται να μεταμορφωθεί σε Καίτη Γκρέυ για τις ανάγκες της ταινίας. Κατά τη γνώμη μου η σωστή ηθοποιός στον κατάλληλο ρόλο.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ το σενάριο θα υπογράψει η Κατερίνα Μπέη, όπου βρισκόταν πίσω από τα σενάρια των κινηματογραφικών επιτυχιών των τελευταίων ετών, «Ευτυχία» και «Η Φόνισσα».

Η ταινία θα ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια, θα περνά στα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα και έπειτα θα αποτυπώνει τον θρίαμβό του στη δεκαετία του ’70.
«Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε. Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωνσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε» είχε αναφέρει παλιότερα η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη στο «Πρωινό».

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js