Αρχική / ----------SLIDER / Ήθος ή σνομπαρία;


Ήθος ή σνομπαρία;

Στη σύγχρονη κοινωνία το ήθος εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ως ουτοπία. Πόσο μάλλον όταν η δουλειά τους απαιτεί να βρίσκονται συνέχεια στην επικαιρότητα που συνεπάγεται με την προβολή της προσωπικής τους ζωής και άλλα συναφή. Ο Γιώργος Νταλάρας ουδέποτε προσπάθησε να περάσει την προβολή της δουλειάς του μέσω των προσωπικών του και όπως πολύ καλά απάντησε σε δημοσιεύματα ….
«Εγώ, όπως ξέρετε, έχω πολύ δουλειά και δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε με τις φωτογραφίες ούτε με τα Facebook… Νομίζω ότι η δική μου διαδρομή δεν ενδείκνυται για τέτοιες… ψιλοβελονιές».
Αυτές της αρχές και αυτό το ήθος, πέρασε και στην κόρη του Γεωργιάννα που παρά τις οικογενειακές της υποχρεώσεις αφού είναι μαμά δύο παιδιών ανέβηκε πάλι στο θεατρικό σανίδι. και εμφανίζεται στο θέατρο Γκλόρια, μαζί με τους Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλη Οικονόμου και Αποστόλη Τότσικα και ούτε μια γραμμή επί πλέον για το όνομα της δεν πέρασε στον τύπο. Από τα λίγα παιδιά διασήμων καλλιτεχνών που δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το όνομα του πατέρα της. Όχι, δεν είναι σνομπαρία, είναι ήθος που περνάει από γενιά σε γενιά.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js