Αρχική / ----SLIDER / Η Βίκυ Καγιά γέννησε χθες το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι


Η Βίκυ Καγιά γέννησε χθες το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Βίκυ Καγιά. Η Ελληνίδα καλλονή ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της εκπομπής της στο Star την Παρασκευή και ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να νιώσει για δεύτερη φορά τη χαρά της μητρότητας. Η παρουσιάστρια ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και να χαρίσει ένα αδελφάκι στην όμορφη Μπιάνκα.

Η Βίκυ Καγιά γέννησε χθες το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο Ιασώ και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο γιατρός της είναι και σε αυτή τη γέννα ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Βασίλης Αθανασίου. Η παρουσιάστρια του STAR γέννησε τον γιο της που ζυγίζει 3 κιλά με καισαρική τομή και τώρα βρίσκεται, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά στη σουίτα του 7ο ορόφου του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

«Γέννησε χθες η Βίκυ Καγιά ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωρό έκλαψε αμέσως μόλις γεννήθηκε. Όλα πήγαν καλά και μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Εύχομαι να τους ζήσει», ανέφερε ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Βασίλης Αθανασίου σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το TLIFE.

πηγή: tlife.gr
 

Check Also

Φθινόπωρο: Ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν στο σπίτι;

Το φθινόπωρο έφθασε και το σπίτι μας πρέπει να βγάλει τα “καλοκαιρινά” του και να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *