Αρχική / ----------SLIDER / Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές…..


Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές…..

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν κάτοικοι του Σάμερχιλ στο Τορόντο για να διαμαρτυρηθούν για την τεράστια τρύπα που υπάρχει εδώ και μήνες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.
Η τρύπα στο Poplar Plains Road προκλήθηκε από έργα που γίνονται στην περιοχή και οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να επισκευάσουν. Κάποιος, λοιπόν, είχε την φαεινή ιδέα να πετάξει μέσα σε αυτήν σπόρους φυτών με αποτέλεσμα η τρύπα να μετατραπεί σε κήπο!
«Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για αγριόχορτα, αλλά διαπίστωσα πως ήταν ντομάτες. Νομίζω ότι είναι το τέλειο σημείο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό CBS ο Μπράιαν Λινκ που μένει στην περιοχή.
Το αποτέλεσμα έχει χαροποιήσει τους κατοίκους της περιοχής που φροντίζουν τον κήπο σε καθημερινή βάση και περιμένουν πως και πως να φτάσει η ώρα της συγκομιδής.
Μόνο που τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα καθώς το θέμα πήρε μεγάλη έκταση τον τελευταίο καιρό και έφτασε μέχρι τον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι ο οποίος ενημέρωσε πως η λακκούβα θα κλείσει άμεσα. Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό οι ντοματιές θα μεταφερθούν σε άλλο, σαφώς πιο ασφαλές σημείο.
«Ξεκινήσαμε με επιτυχία τη διαδικασία μεταφοράς των ντοματιών σε κοινοτικό κήπο έτσι ώστε να επιβιώσουν. Και η λακκούβα θα κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js