Αρχική / ----------SLIDER / Η Sarah Jessica Parker αφήνει τις κόρες της να τρώνε όσα γλυκά θέλουν….


Η Sarah Jessica Parker αφήνει τις κόρες της να τρώνε όσα γλυκά θέλουν….

Η διάσημη ηθοποιός έφτασε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας της προσωπικής της στέρησης.

Το πόση ζάχαρη θα καταναλώσει ένα παιδί είναι ένα θέμα που απασχολεί κάθε γονιό. Η Sarah Jessica Parker έχει αποφασίσει να δώσει πλήρη ελευθερία στις 14χρονες κόρες της να τρώνε όση ποσότητα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μιλώντας σε ένα podcast.

H 59χρονη πρωταγωνίστρια του And Just Like That… ήταν φιλοξενούμενη στο podcast της Ruth Rogers, και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στο ζήτημα της κατανάλωσης ζάχαρης από τα παιδιά.
«Όταν απέκτησα τα κορίτσια, δεν ήθελα να έχουν μια ανταγωνιστική σχέση με το φαγητό και να το βλέπουν σαν να είναι εχθρός»,δήλωσε η ηθοποιός.

«Όταν μεγάλωνα, δεν επιτρεπόταν στο σπίτι μας η ζάχαρη ή η σοκολάτα ή τα μπισκότα. Οπότε από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι, αγόρασα ένα σωρό κέικ και μπισκότα, και δεν ήθελα να συμβεί αυτό στα παιδιά.

 

Στο σπίτι μας έχουμε μπισκότα, έχουμε κέικ, έχουμε τα πάντα και το αποτέλεσμα είναι μία καλύτερη σχέση.

Και οι κόρες μου θα έχουν τις δικές τους σιλουέτες και εύχομαι να είναι υγιείς. Είναι αθλήτριες, απολαμβάνουν το φαγητό και έχουν διαφορετικές παλέτες», συμπλήρωσε η Sarah Jessica Parker.
Είναι πολύ σημαντικό μία μητέρα να προσεγγίζει το θέμα της κατανάλωσης ζάχαρης με βάση τις δικές της εμπειρίες, αξιοποιώντας τις προς όφελος των παιδιών της και να μην ακολουθεί απλώς κάποιες διατροφικές οδηγίες.
Οι κόρες της Parker, Tabitha και Marion, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχουν πολύ καλύτερη σχέση με το φαγητό από αυτήν που είχε η μητέρα τους, καθώς εκείνη αποστερούνταν ένα πολύ σημαντικό μέρος του, αυτό του επιδορπίου, της λιχουδιάς που είναι απαραίτητη για να δίνει διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά μας.

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *